Helsingin Sanomien kuukausiliitteessä on vuoden 1990 tienoilla julkaistu laaja artikkeli, joka käsittelee suomalaista työelämää ja sen kehittämistä. Mikä…

Kysytty
4.9.2013

Helsingin Sanomien kuukausiliitteessä on vuoden 1990 tienoilla julkaistu laaja artikkeli, joka käsittelee suomalaista työelämää ja sen kehittämistä. Mikä mahtaa olla artikkelin nimi ja missä numerossa se on julkaistu?

Vastaus

Vastattu
5.9.2013
Päivitetty
5.9.2013

Vuonna 1995 Helsingin Sanomien kuukausiliitteessä oli kaksi työelämän muutoksiin liittyvää artikkelia:

- Hiltunen Pekka, Työ muuttaa muotoaan: Työelämän muutos ja murros; fiktiota ja faktaa; haastateltavina mm. sosiologi Antti Kasvio, professori Pentti Malaska ja tutkija Matti Kortteinen (nro 1, s. 34-39)
- Palo Jorma, Työnarkomoney (nro 12, s. 53-55)

Nämä artikkelitiedot löytyvät Aleksi-lehtiviitetietokannan kautta, joka on käytettävissä Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupunginkirjastoissa: http://www.helmet.fi/fi-FI/Ekirjasto/Tietokannat/Artikkeli_ja_lehtitiet… Tämän ikäiset lehdet on säilytetty Helsingin Pasilan ja Rikhardinkadun kirjastoissa.

Valitettavasti artikkelihaku ei ulotu vuotta 1995 kauemmas. Voit selata ja tarvittaessa kopioida vanhempia lehtiä Pasilan tai Rikhardinkadun kirjastoissa

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.