Etsin tietoa pienestä kirjasesta, jonka nimi on Ystävälle. Kirja sisälsi jotain pieniä tekstejä. Mukana tuli myös klassista musiikkia sisältävä cd. Lähinnä…

Kysytty
11.1.2019

Hei,

etsin tietoa pienestä kirjasesta, jonka nimi on Ystävälle. Kirja sisälsi jotain pieniä tekstejä. Mukana tuli myös klassista musiikkia sisältävä cd. Lähinnä minua kiinnostaisi tietää mitkä kappaleet tuolta cd:ltä löytyivät. Kirja oli muistaakseni käännetty saksasta ja sen alkuperäinen nimi oli Alles Gute. Kustantajana saattoi mahdollisesti olla jokin kristillinen kustantamo, ehkä Perussanoma, mutta tästä en ole ollenkaan varma.

Vastaus

Vastattu
15.1.2019
Päivitetty
20.1.2019

Kyseessä on varmaankin Perussanoman vuonna 1999 julkaisema teos Ystävälle (Alles Gute), jonka on suomeksi toimittanut Aimo Mäkelä. Valitettavasti näyttää siltä, että teosta on vain Kansalliskirjastossa ja Jyväskylän yliopiston kirjastossa, joista sitä ei saa kotilainaan.

Kirjan liitteenä on CD, joka sisältää instrumentaalimusiikkia, mutta levyn sisältöä ei ole avattu luettelointitietoihin. Levyn sisältämiä kappaleita ei valitettavasti löydy ulkomaisistakaan lähteistä. Mikäli kappaleet on mainittu kirjassa, tiedon voisi saada niiden kirjastojen kautta, joilla kyseinen kirja on kokoelmissaan.

https://fennica.linneanet.fi/vwebv/holdingsInfo?searchId=348&recPointer…

https://finna.fi/Record/jykdok.843713

https://www.kansalliskirjasto.fi/fi/info/yhteystiedot

2 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.