Etsin missä tahansa kuunneltavassa muodossa olevaa teosta karhuherra Paddington vuodelta 1978. Esim. Fazer finnlevy fk 5045 tai Fazer finnlevy fl 5045 ( lp )…

Kysytty

Etsin missä tahansa kuunneltavassa muodossa olevaa teosta karhuherra Paddington vuodelta 1978. Esim. Fazer finnlevy fk 5045 tai Fazer finnlevy fl 5045 ( lp ) kelpaisivat hienosti.

Nettikaupoista en ole teosta löytänyt ja minun amatöörimaisilla hautaidoillani löydän teoksen vain Himangan kirjastosta kategoriasta lasten äänikirjat ja muut puheäänitteet, luokka 84.2.

Itse olen helsinkiläinen. Onko minun mahdollista saada jollakin tavoin lainaan tuo Himangassa sijaitseva kasetti?

Vastaus

Vastattu
Päivitetty

Frank-tietokannan (http://monihaku.kirjastot.fi/fi/frank/search/) kautta selviää, että kasettimuodossa olevia, vuoden 1978 Karhuherra Paddingtoneja on vielä aika monessa kirjastossa eri puolilla Suomea. Pääkaupunkiseudun Helmet-kirjastoissa niitä ei enää ole, mutta voit pyytää kasetin kaukolainaan lähikirjastosi kautta tai tehdä kaukolainapyynnön alta löytyvällä lomakkeella:

http://www.lib.hel.fi/fi-FI/kaukopalvelu/

http://www.lib.hel.fi/forms/kaukopalvelupyynto.asp

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentit

Karhuherra Paddington LP 1978, Finnlevy

Pyyntösi on varmaan vanhentunut, mutta varan vuoksi. Minulla on kyseisen lp vuodelta -78. Jos haluat ostaa, niin ota yhteyttä: tarja.intonen@hotmail.fi

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.