Etsin kuumeisesti seuraavaa kappaletta: se soi ranskalaisessa elokuvassa, jossa on pääosassa (?) tummatukkainen nuori tyttö. Tyttö laittaa elokuvassa ainakin…

Kysytty
27.4.2004

Etsin kuumeisesti seuraavaa kappaletta: se soi ranskalaisessa elokuvassa, jossa on pääosassa (?) tummatukkainen nuori tyttö. Tyttö laittaa elokuvassa ainakin kerran vanhaan (ehkä 60-luvun) muoviseen levari-vahvari-yhdistelmään soimaan singlen ja se on siis tämä haussa oleva kappale. Se kappale on semmonen pop-iskelmä-70-luku tyyppinen. Erittäin herttainen kappale, nainen laulaa, muistaakseni ja käsittääkseni nuori nainen. Ei ihan mitään peruspoppia kuitenkaan. Elokuva lienee jonkinlainen perhe- tai ihmissuhdedraama ja se on arviolta 7 - 15 vuotta vanha, mutta sijoittunee johonkin 60- tai 70-luvulle. Muistelisin, että jommassa kummassa suomennetussa nimessä on varis (siis elokuvan tai kappaleen tai molempien).

Vastaus

Vastattu
27.4.2004
Päivitetty
11.10.2005

Kuulostaa aivan Carlos Sauran elokuvalta Korppi sylissä (Cria cuervos 1976). Tummatukkaista tyttöä esitti Ana Torrent. Ihan tarkkaan ei muistu mieleen, mikä levy siinä grammarilla soi, mutta se voisi olla Jose Luis Peralesin Por Que Te Vas joka on esitetty suomeksikin nimellä Veit sydämein.

Tietoa säveltäjästä:
http://www.allmusic.com/cg/amg.dll

Laulun sanat:
http://www.bide-et-musique.com/song/1051.html

Tietoa elokuvasta:
http://www.imdb.com/title/tt0074360/

19 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.