Etsimme asiakkaalle kirjaa, jonka hän on lukenut joskus 1980-luvun loppupuolella. Ei vain millään muista kirjailijan tai kirjan nimeä, eikä valitettavasti ole…

Kysytty
19.4.2016

Hei!

Etsimme asiakkaalle kirjaa, jonka hän on lukenut joskus 1980-luvun loppupuolella. Ei vain millään muista kirjailijan tai kirjan nimeä, eikä valitettavasti ole meidän hauilla tärpännyt. Löytyisiköhän apu teiltä?

Kirja on jännityskirjallisuutta ja sijoittuu Amerikkaan. Kirjassa lapsi (tyttö) siepataan ja äiti ryhtyy etsimään lasta yhdessä poliisin kanssa. Kirjassa lapsi löytyy toiselta puolelta Amerikkaa ja tekijä jää kiinni. Kirjan lopussa on oikeudenkäynti, jonka lopuksi äiti ampuu tekijän ja kirja päättyy siihen, että äidille aploodeerataan.

Asiakas muistelee, että kirjailija saattaisi olla nainen.

Vastaus

Vastattu
20.4.2016
Päivitetty
20.4.2016

Kirjan lopun kuvauksen perusteella kyseessä voisi olla Joy Fieldingin Elinkautinen (WSOY, 1985). Siinä on lopussa oikeudenkäyntikohtaus, jonka lopuksi tarinan äiti ampuu syylliseksi tuomitun. Kirja päättyy sanoihin "Suosionosoitusten ääni." Itse rikos ei tosin täsmää kysymyksessä kuvaillun kanssa: Elinkautinen ei ole sieppaustarina, vaan kuusivuotias Cindy löytyy raiskattuna ja murhattuna jo kirjan alussa.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä kysymyksesi täältä.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Mikä on tuttu lemmikkieläin, joka syö hiiriä?