Äitini näkö on heikentynyt ja luin netistä, että monella kirjastolla on palvelu jonka kautta näkövammainen voi liittyä jonkinlaiseen äänikirjakerhoon…

Kysytty
10.12.2019

Hei
Äitini näkö on heikentynyt ja luin netistä, että monella kirjastolla on palvelu jonka kautta näkövammainen voi liittyä jonkinlaiseen äänikirjakerhoon. Olisikohan ollut Celia nimeltään. Kerho on näkövammaiselle maksuton ja e-kirjoja voi kuukaudessa olla muistaakseni 5 kpl maksimissaan. Netin mukaan Kerhoon voisi liittyä kirjastossa. Voiko Leppävaaran kirjastossa liittyä?

Vastaus

Vastattu
10.12.2019
Päivitetty
10.12.2019

Kyseessä on tosiaankin Celian tarjoama palvelu. Celia tuottaa ja välittää kirjallisuutta äänikirjoina ja pistekirjoina ja Celian palveluita voivat käyttää kaikki, joille tavallisen kirjan lukeminen on lukivaikeuden, sairauden, vamman tai vastaavan syyn vuoksi vaikeaa.

Celian asiakkaaksi rekisteröityminen on mahdollista Sellon kirjastossa Leppävaarassa. Asiakkaaksi voi kirjautua Espoossa myös Entressen, Ison Omenan, Kalajärven, Karhusuon, Kauklahden, Otaniemen, Pikkulaivan ja Soukan kirjastoissa.

https://www.celia.fi/

https://www.celia.fi/tietoa-celiasta/

https://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut

https://www.helmet.fi/fi-FI

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.