Yle arkistomyynnin sivulla kerrottiin että yksityiseen käyttöön on mahdollista tilata vain ylen tuottamia uutis ja ajankohtaisohjelmia ja asiaohjelmia. Draama…

Kysytty
3.2.2020

Yle arkistomyynnin sivulla kerrottiin että yksityiseen käyttöön on mahdollista tilata vain ylen tuottamia uutis ja ajankohtaisohjelmia ja asiaohjelmia. Draama ja viihdeohjelmia ei vissiin voi tilata yksityiskäyttöön. Saakohan edes mitään ylen tuottamia lastenohjelmia?

Vastaus

Vastattu
4.2.2020
Päivitetty
4.2.2020

Ylen usein kysytyissä kerrotaan, että Ylellä on myynnissä myös radiossa ja televisiossa esitettyä draamaa, asiaa ja lastenohjelmia, https://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/11/26/ohjelmat-mita-voin-ostaa-tallenteina

Arkistomyynnin sivulla annetaan lisätietoa https://yle.fi/aihe/artikkeli/2017/10/20/arkistomyynti-arkistoaineistoa-yksityis-ja-tutkimuskayttoon ja sieltä pääset tekemään tilauksen https://www.lyyti.fi/reg16/?p=choose&uid=242279-1902371225.

Ylen viihde- ja draamamateriaalia löytyy myös Elävästä arkistosta, https://yle.fi/aihe/elava-arkisto/tv-ohjelmat ja Areenassakin on klassikkoja ja toivottuja, https://areena.yle.fi/tv/ohjelmat/elokuvat.

Elonetissa voi katsella elokuvia https://elonet.finna.fi/.

Radio- ja tv-arkiston (RTVA) Ritva-tietokantaan tallennetaan keskeisten radio- ja tv-kanavien ohjelmavirta kokonaisuudessaan  https://rtva.kavi.fi/ Suoratoistoja ohjelmista voi katsella RTVA:n katselu- ja kuuntelupisteissähttps://rtva.kavi.fi/cms/page/page/info_katselupisteet.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.