Voisitkio lähettää minulle jonkinlaista hyödyllistä tietooa Raija Orasesta. Kirjoitan koulussa kirjailija kansiota hänestä. Tai jos edes jonkinlaisen…

Kysytty
29.8.2006

Voisitkio lähettää minulle jonkinlaista hyödyllistä tietooa Raija Orasesta. Kirjoitan koulussa kirjailija kansiota hänestä. Tai jos edes jonkinlaisen nettiosoitteen missä olisi pelkästään Raija Orasesta ja hänen kirjoistaan..

kiitos..

Vastaus

Vastattu
29.8.2006
Päivitetty
29.8.2006

Seuraavissa teoksissa on tietoa Raija Orasesta (Luokkatieto - esim. 86.2 - on teoksen sijoituspaikkatieto hyllyssä ja kolme kirjainta sen perässä kertovat aakkostuksenTampereen kaupunginkirjastossa)

86.2 KOT
Kotimaisia nykykertojia 1-2 / [toimittaja: Ismo Loivamaa]. - Helsinki : BTJ Kirjastopalvelu, 2003. –

86.2 KOT
Kotimaisia nykykertojia / toim. Ritva Aarnio ja Ismo Loivamaa. - Helsinki : BTJ Kirjastopalvelu, 1997

86.1203 KOT
Kotimaisia naistenviihteen taitajia : 100 vuotta rakkautta / toim. Ritva Aarnio ja Ismo Loivamaa. - Helsinki : BTJ Kirjastopalvelu, 1999

86 LEH Lehtileikkeet : Oranen, Raija. - [Tampere] : Tampereen kaupunginkirjasto
kirjastossamme on leikattu lehdistä artikkeleita, jotka koskevat Raija Orasta, ja laitettu lehtileikepussiin, jonka saa lainaksi kahdeksi viikoksi.

Aleksi-artikkeliviitetietokannasta löytyi 30 viitettä ja Arto- artikkeliviitetietokannasta kuusi viitettä Raija Orasesta. Aleksista ja Artosta saa selville tiedot niistä lehdistä, joissa on ollut juttu jostain tietystä aiheesta. Tietokannat ovat maksullisia, joten niiden käyttö kotikoneelta ei onnistu, mutta niistä voi etisiä tietoa ilmaiseksi eräissä kirjastoissa kuten Tampereen kaupunginkirjaston toimipaikoissa (Internetistä löydät kirjastojen yhteystiedot http://www.tampere.fi/kirjasto/ajat.htm)

Internetistä voi etsiä tietoa Raija Orasesta esimerkiksi Googlen (http://www.google.fi/) tai AltaVistan (http://fi.altavista.com/) avulla vaikkapa hakulauseella ”raija oranen”; tässä muutama linkki:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Raija_Oranen
http://www.gummerus.fi/default.asp?init=true&initID=36;107
http://www.kirjastot.fi/fi-FI/tietopalvelu/asiasanankysymykset.aspx?ID=…
http://kirjailijat.kirjastot.fi/?c=5&pid=1576&lang=FI

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.