Voiko joitain kirjoja ostaa omaksi? Esimerkiksi kirja, Tee itse kortit ja lahjarasiat, Vivianne Bolton 2004. Tai mistä sen voisi ostaa? Onkohan Suomalaisessa…

Kysytty
30.10.2011

Voiko joitain kirjoja ostaa omaksi? Esimerkiksi kirja, Tee itse kortit ja lahjarasiat, Vivianne Bolton 2004. Tai mistä sen voisi ostaa? Onkohan Suomalaisessa kirjakaupassa?

Vastaus

Vastattu
1.11.2011
Päivitetty
1.11.2011

Kysymääsi kirjaa ei valitettavasti näyttäisi nettihaun perusteella olevan oikein missään saatavilla, ja painos on loppunut myös kirjakaupoista. Suomalaisen kirjakaupan nettihaun mukaan sielläkään ei olisi enää kirjaa. Kirjastot myyvät kokoelmista poistettuja kirjoja, mutta niiden tarjontaa ei ole listattu mihinkään, ja on aivan sattuman kauppaa, mitä kirjoja tietyssä kirjastossa sattuu olemaan myytävänä.

Antikvariaateista voisi koettaa kysellä kirjaa, sillä läheskään kaikkien antikvariaattien kaikki valikoimat eivät ole Internetissä näkyvillä. Antikvariaatteja löytyy esimerkiksi osoitteista http://www.tie.to/antikvariaatit/, http://www.antikvariaatit.net/sivutsuomi/jasenliikkeemme.html ja http://www.antikka.net/antikka.asp.

Internetissä toimivien antikvariaattien ja kirjakauppojen valikoimia pystyy melko hyvin löytämään laittamalla Google-hakuun etsittävän kirjan ja kirjailijan nimen. Hakutuloksista voi sitten katsoa, mistä kirjan saisi ostettua edellisimmin ja kätevimmin. Huuto.net osoitteessa http://www.huuto.net on myös tarjolla varsin laaja valikoima kirjoja.

1 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä kysymyksesi täältä.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Mikä on tuttu lemmikkieläin, joka syö hiiriä?