Usein huomaan esimerkiksi Helsingin Sanomien kirjallisuusarvosteluista jonkin mielenkiintoisen teoksen, jonka oletan tulevan myös kirjaston kokoelmiin. Onko…

Kysytty
6.4.2011

Usein huomaan esimerkiksi Helsingin Sanomien kirjallisuusarvosteluista jonkin mielenkiintoisen teoksen, jonka oletan tulevan myös kirjaston kokoelmiin. Onko muuta tapaa seurata teoksen tulemista lainattavaksi kuin käyminen katsomassa HELMET-tietokannasta aika-ajoin? Muutaman kerran on käynyt niin, että olen unohtanut asian ja kun olen mennyt katsomaan teosta, niin siinä on jo pitkä varausjono.

Vastaus

Vastattu
6.4.2011
Päivitetty
6.4.2011

HelMet-verkkokirjaston kirjauutuudet on mahdollista saada syötteenä osoitteesta http://www.helmet.fi/search*fin/3. Syötteiden avulla uutuuksia voi seurata ehkä helpommin kuin jos pitäisi koko ajan mennä katsomaan, onko joku tietty kirja ilmestynyt HelMetiin. Syötteitä tukevat yleisesti kaikki nykyaikaiset selaimen. Syötteiden avulla tosin ei voi seurata vain yhtä kirjaa vaan koko teosjoukkoa. Yksittäisen kirjan seuraamiseen ei valitettavasti ole ainakaan toistaiseksi konstia.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.