Teen kouluun tutkielmaa, jonka pohjana on Iikka Remeksen Hermes. Löytyykö kirjoista tai netistä jotain tutkimustietoa, joka käsittelee suomenkielistä nuorten…

Kysytty
23.4.2009

Teen kouluun tutkielmaa, jonka pohjana on Iikka Remeksen Hermes. Löytyykö kirjoista tai netistä jotain tutkimustietoa, joka käsittelee suomenkielistä nuorten dekkarikirjallisuutta (siis kirjallisuudetutkimusta). Esimerkiksi analyysía dekkareiden henkilöistä (roistoista).

Vastaus

Vastattu
24.4.2009
Päivitetty
24.4.2009

Pääkaupunkiseudun kaupunginkirjastojen yhteisestä Helmet-verkkokirjastosta löytyy mm. seuraavia teoksia, joista löydät tietoa Ilkka Remeksen henkilöstä ja teoksista: Haasio, Ari: Kotimaisia dekkarikirjailijoita, BTJ, 2001 sekä Kotimaisia dekkarikirjailijoita 3. BTJ, 2000. Itse Hermes-kirjasta näyttäisi olevan aika vähän arvosteluja. Kirja on nuortenkirja, jonka päähenkilönä on Aaro Korpi -niminen poika.

Voisit yrittää etsiä tietoja Remeksestä hänen kustantajansa WSOY:n sivuilta: http://www.wsoy.fi. Täältä löytyy myös Remeksen itsensä kirjoittama artikkeli teoksestaan: http://www.wsoy.fi/index.jsp?c=/letter&id=539&c=/letter. Ilkka Remeksen kotisivut sekä Dekkarinetin ja Wikipedian sivut ovat myös hyviä. Ruumiin kulttuuri -lehdessä ilmestyneistä artikkeleista löytyy luettelo sivulta:http://www.dekkariseura.fi/rk_index.html.

3 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.