Tällainen löytyi kysymyksistä ja vastauksista. Mistä lähtien hakemattomista kirjoista on joutunut maksamaan? "Kysytty 20.03.2019 Haluaisin kysyä kirjojen…

Kysytty
25.3.2019

Tällainen löytyi kysymyksistä ja vastauksista. Mistä lähtien hakemattomista kirjoista on joutunut maksamaan?

"Kysytty
20.03.2019
Haluaisin kysyä kirjojen varauksesta, että saako kirjan noutaa samana päivänä kun on tehnyt varauksen? Tein yhden varauksen ja sain tekstiviestin, että kirja olisi noudettavissa viimeistään viikon kuluttua?

VastausVastattu 20.03.2019
Varaus on noudettavissa valitsemastasi kirjastosta, kun olet saanut siitä noutoilmoituksen tekstiviestillä tai sähköpostilla. Viestissä on varausnumero, jonka avulla löydät varauksesi kirjaston varaushyllystä. Jos et nouda tekemääsi varausta viestissä merkittyyn päivämäärään mennessä, siitä peritään noutamattoman varauksen maksu. Mikäli varauksen teossa on epäselvyyksiä, voit aina tulla kysymään apua ja ohjeita kirjastosta.

Vastaus

Vastattu
26.3.2019
Päivitetty
26.3.2019

Joissakin Suomen kirjastoissa on käytäntö, että noutamattomista varauksista peritään maksu. Kysymyksessäsi lainattu kysymys ja vastaus olivat pääkaupunkiseudun ulkopuolelta. Pääkaupunkiseudun Helmet-kirjastoissa ei tällaista käytäntöä ole. 

https://www.helmet.fi/fi-FI

 

2 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä kysymyksesi.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.