Ovatko prinssit William ja Harry käyneet Eiffel-tornissa? Jos ovat, milloin?

Kysytty
16.1.2022

Ovatko prinssit William ja Harry käyneet Eiffel-tornissa? Jos ovat, milloin?

Vastaus

Vastattu
20.1.2022

Court Circular tiedottaa kuninkaallisen perheen menneistä tehtävistä ja vierailuista vuodesta 1997 lähtien, https://www.royal.uk/court-circular.

Sieltä löytyy esimerkiksi prinssi Williamin virallisia vierailuja Pariisin, mutta tietoa Eiffel-tornissa käynnistä ei ole.

Yksityishenkilön Pinterest-tilin kuvasta löytyy maininta prinsessa Dianan matkasta poikineen Pariisiin vuonna 1994. Kuvan tekstiin on kirjoitettu perheen käyneen tavallisissa turistikohteissa, kuten Eiffel-tornissa, https://www.pinterest.jp/pin/290693350940273289/. Asiaa voisi yrittää tarkistaa esimerkiksi tuon ajan lehdistä. Monet suuremmat kirjastot varastoivat vanhoja aikakauslehtiä ja sanomalehtiä.

Vuodelta 2017 löytyy lehtijuttuja, jossa kerrotaan prinssi Williamin ja hänen puolisonsa Katen matkasta Pariisin. Jutun kuvassa pari poseeraa Eiffel-tornin edessä. Artikkelissa todetaan, että vierailu on ensimmäisen kuninkaallisen perheen jäsenen vierailu Pariisissa prinsessa Dianan kuoleman (1997)  jälkeen. Tästäkään vierailusta ei lukuisista lehtijutuista käy ilmi, onko pari käynyt itse Eiffel-tornissa. Ks. esim. BBC, https://www.bbc.com/news/uk-39316473, ABC News, https://abcnews.go.com/Entertainment/prince-william-princess-kate-visit…

Kuninkaallinen perhe tiedottaa myös tulevista tapahtumista, Future engagements, https://www.royal.uk/future-engagements?text=&mrf=3&date%5Bmin%5D%5Bdat…

3 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
Asiasanat
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.