Onko teillä ylläpidossa jotain tietokantaa, mistä voisi netin kautta kopioida laulun sanoja? Kaipailen kolmen kappaleen sanoja: Sinun kanssasi tähtisilmä,…

Kysytty
20.7.2000

Onko teillä ylläpidossa jotain tietokantaa, mistä voisi netin kautta kopioida laulun sanoja? Kaipailen kolmen kappaleen sanoja: Sinun kanssasi tähtisilmä, Tulkaa tytöt takaisin ja Hän hymyilee kuin lapsi.

Vastaus

Vastattu
21.7.2000
Päivitetty
21.7.2000

Tällaista tietokantaa meillä ei ole, eikä internetistä löydy oikein muualtakaan yhtenäistä sellaista. Hämeenlinnan kaupunginkirjaston Makupaloista (http://www.htk.fi/kirjasto/cool2.htm) osasta Musiikki -> lyriikka -> sanoitukset löytyy kokoelma kotisivuja, joilla on kotimaisia sanoituksia.

Laulun sanat löytyvät myös Helsingin kaupunginkirjaston kokoelmista seuraavista nuottivihoista: Tulkaa tytöt takaisin löytyy vihosta Kansa, Tapani, Tapani Kansa, Scandia kustannus, Helsinki, 1982; Sinun kanssasi tähtisilmä ja Hän hymyilee kuin lapsi vihosta Sävel rakkauden--Lauluja rakkaudesta / Toimitus Maarit Pyötsiä ja Heikki Uusitalo, Fazer Musiikki, Espoo, 1995.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.