Onko suomen kirjastoissa tälläinen nettipalvelu käytäntö kuin mitä esim. Amerikkalaisilla on että pääsee ilmaiseksi katsomaan oppimatriaalia lynda.com:ista?…

Kysytty
4.4.2018

Hei! Onko suomen kirjastoissa tälläinen nettipalvelu käytäntö kuin mitä esim. Amerikkalaisilla on että pääsee ilmaiseksi katsomaan oppimatriaalia lynda.com:ista? Aiheesta lisää tästä linkistä: https://www.youtube.com/watch?v=Fmzq9C-mG1U&list=PL4B4C929C88875781&ind…

Vastaus

Vastattu
6.4.2018
Päivitetty
6.4.2018

Suomessa yleisillä kirjastoilla ei samanlaista palvelua ole olemassa. Ainoa kaikille julkinen verkko-oppimisympäristö taitaa olla Ylen lukiolaisille suunnattu abitreenit-sivusto. Muuten lukioiden kurssimateriaali on maksullista niin painettuna kuin verkossa. Abitreeneihin pääset tästä:

https://yle.fi/aihe/abitreenit

Yliopistoilla ja amaattikorkeakouluilla on omat oppimisympäristönsä, joissa on materiaalia ilmaiseksi oppilaitoksen opiskelijoille. Kurssien sisällön lisäksi korkeakoulut tarjoavat yleensä laajat artikkelitietokannat opiskelijoidensa käyttöön. Lisätietoa voit kysyä ottamalla suoraan yhteyttä oppilaitoksiin. 

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
Asiasanat
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä kysymyksesi täältä.

Kommentit

LinkedIn Learning -sivustolle (entinen Lynda.com) saa ilmaisen 30 päivän trialin ensirekisteröitymisen yhteydessä. Tiliä varten tarvitsee LinkedIn-profiilin. Tuolla on kyllä todella hyvää materiaalia varsinkin erilaisten ohjelmistojen opetteluun.

Terveisin,
Matti | https://www.rimitagreen.com

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Mikä on tuttu lemmikkieläin, joka syö hiiriä?