Onko runoilijaa nimeltä Jaakko Kaila ja löytyykö hänen runoaan nimeltä Kesäyössä, joka alkaa sanoin "Läpi lehdon ja laitaa niityn".

Kysytty
23.11.2000

Onko runoilijaa nimeltä Jaakko Kaila ja löytyykö hänen runoaan nimeltä Kesäyössä, joka alkaa sanoin "Läpi lehdon ja laitaa niityn".

Vastaus

Vastattu
30.11.2000
Päivitetty
30.11.2000

Jaakko Kaila nimiseltä runoilijalta ei löytynyt teoksia aineistotietokannoista. Suomen runotar ja Tämän runon haluaisin kuulla -kokoelmien runoilija- tai runohakemistoissa ei myöskään ollut mainintaa Jaakko Kailasta.
Yllämainituissa runokokoelmissa on runoilijahakemisto sekä runon nimen mukainen ja alkusäkeiden mukainen hakemisto suosituimmasta suomalaisesta runoudesta. Internetissä seuraavilta sivuilta löytyy runoutta sekä runoilija- ja runohakemistoja: Baabelin runouskirjaston sivut ovat osoitteessa http://www.kaapeli.fi/~nihil/baabel/index.htm , Nuoren Voiman Liitto ry:n osoite on
http://www.kaapeli.fi/nvl/ . Runoilijoista ja runoudesta löytyy tietoa myös Hämeenlinnan kaupunginkirjaston ylläpitämiltä ns. Makupalat- sivuilta osoitteissa http://www.htk.fi/kirjasto/kirjat.htm ja
http://www.htk.fi/kirjasto/kirjat1.htm#runot .

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
Asiasanat
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.