Onko Maria Zamoran 1950-luvun musiikkiesityksiä saatavissa cd- levyillä?

Kysytty
7.7.2008

Onko Maria Zamoran 1950-luvun musiikkiesityksiä saatavissa cd- levyillä?

Vastaus

Vastattu
8.7.2008
Päivitetty
8.7.2008

Maria Zamoran kotisivulta löytyy diskografia: http://home.planet.nl/~geurt200/pagina6.htm

Sen mukaan laulajattarelta olisi ilmestynyt kaksi kokoelma-CD:tä. Vuonna 1995, vuotta ennen Zamoran kuolemaa, on ilmestynyt levy María Zamora & Thom Kelling "Favorieten van toen", jolla on 24 kappaletta Zamoran suurimpia hittejä ja joitakin duettoja. Vuonna 1998 ilmestyi kaksois-CD De onvergetelijke Maria Zamora, joka samoin sisältää hänen suurimpia menestyskappaleitaan.

Valitettavasti en onnistunut löytämään levyjä niistä verkkokaupoista, joiden valikoimaa tutkin, nimittäin Amazonista, Alankomaiden Freerecordshopista ( http://www.freerecordshop.nl/ ) ja saksalaisesta KulturKaufhaus Dussmannista ( http://kulturkaufhaus.shop-asp.de/shop/action/?aUrl=90008115 ).

On tietysti mahdollista, että kun nämä kokoelmalevytkin ovat jo vähintään kymmenen vuotta vanhoja, niitä ei enää ole saatavilla. Asiaa kannattaisi varmaan kuitenkin vielä tiedustella suoraan Alankomaista. Löysin varsin lupaavan sivun: http://www.21stcenturyvillage.com/amsterdam_music.html , jonka alalaidassa on linkki "Email us your enquiry". Ehkäpä sitä kautta löytyisi vastaus. Kokemuksesta tiedän, että keskieurooppalaisen, Suomessa vähän tunnetun musiikin hankkiminen ei aina ole aivan yksinkertaista. Itse olen onnistunut hankkimaan joitakin täkäläisittäin ajatellen harvinaisia levyjä käymällä paikan päällä levykaupoissa tai pyytämällä ulkomailla asuvia ystäviäni hankkimaan niitä minulle.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.