Olisiko mahdollista hankkia lisää kurssikirjoja, sillä nyt niitä ei aina saa, vaikka niitä olisi 16 kpl? Tästä syystä osa opiskelijoista ilmeisesti…

Kysytty
7.11.2013

Olisiko mahdollista hankkia lisää kurssikirjoja, sillä nyt niitä ei aina saa, vaikka niitä olisi 16 kpl? Tästä syystä osa opiskelijoista ilmeisesti hätäpäissään pitävät kirjojaan yli laina-aikansa ja maksavat mieluummin muutaman euron kuin ostavat parin sadan kirjan kaupasta. Jos voisitte hankkia ainakin suosituimpia yliaikalainassa yleensä roikkuvia kurssikirjoja, olisi tosi hyvä.

Vastaus

Vastattu
8.11.2013
Päivitetty
8.11.2013

Yleinen kirjasto hankkii kurssikirjoja, mikäli katsoo niiden sopivan kokoelmiinsa. Yleiset kirjastot eivät pääsääntöisesti hanki kurssikirjoja suuria määriä opiskelijoiden ja oppilaitosten tarpeita silmälläpitäen, vaan hankitaan pienempiä määriä ja vain sellaisia kurssikirjoja, joilla on myös yleisempää kysyntää.

Kannattaa tarkistaa yliopiston ja muiden oppilaitosten kirjastojen tilanne. Helsingin yliopiston kirjastoon saa kirjastokortin, vaikkei olisikaan yliopiston opiskelija.

1 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.