Olen yrittänyt etsiä netistä tietoa lasten satukasetista, jota kuuntelin joskus 90-luvun alussa. Suomeksi luetun c-kasetin nimi oli jokin "Eläinsatuja" ja…

Kysytty
30.10.2019

Olen yrittänyt etsiä netistä tietoa lasten satukasetista, jota kuuntelin joskus 90-luvun alussa. Suomeksi luetun c-kasetin nimi oli jokin "Eläinsatuja" ja siinä oli useita erilaisia eikä ihan perinteisiä tarinoita. Yhdessä esim. oli jokin lintu, joka ihaili kotonaan tapetista kukkia ja niiden siistiä järjestystä ja kauhistui oikeita kukkia ulkona, kun olivat sikin sokin epäjärjestyksessä. Näillä tiedoilla on ollut vaikea löytää alkuperäisteosta tai tekijöitä. Kasetin lainasin aikanaan Mäntsälän kunnankirjastosta, mutta heidänkään valikoimastaan ei sitä enää tunnu löytyvän.

Vastaus

Vastattu
1.11.2019
Päivitetty
4.11.2019

Kyseessä saattaisi olla Arnold Lobelin Eläintarinoita, jotka Leo Lastumäki on lukenut äänitteeksi vuonna 1991. Tosin tarinassa, jonka opetus on "liika järjestys voi olla pahaksi", kukkien järjestys häiritsee krokotiilia.

Äänitettä ei ole enää Helmet-kirjastojen kokoelmissa, mutta kirja kyllä on lainattavissa. Äänitteen voi tilata kaukolainana muualta Suomesta. Alla olevasta linkistä voi lukea lisää kaukopalvelusta. 

https://www.helmet.fi/fi-FI

https://www.finna.fi/

https://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut/Kaukopalvelu

1 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentit

Kiitos, lainasin kirjan ja tämä se tosiaan oli!

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.