Mitä maksaa lainata teiltä cd-levy ja lähettää se Helsingin Kontulan kirjastoon? Kyseinen cd-levy on Robson & Jerome:Take two. Jos haluan lainata kyseisen…

Kysytty

Mitä maksaa lainata teiltä cd-levy ja lähettää se Helsingin Kontulan kirjastoon? Kyseinen cd-levy on Robson & Jerome:Take two. Jos haluan lainata kyseisen levyn, niin kuinka toimin?

Vastaus

Vastattu
Päivitetty

Kysy kirjastonhoitajalta -etätietopalvelu on tarkoitettu tietopalvelukysymyksiä varten. Ajantasaiset sijaintitiedot kirjoista ja muusta aineistosta löydät kirjastojen kokoelmatietokannoista

Pääkaupunkiseudun Plussa-aineistohaun http://www.libplussa.fi/ avulla voit saada selville missä kirjastossa tiedustelemasi cd-levy sijaitsee. Halutessasi voit soittaa Kontulan kirjastoon (09) 31085094 tai Helsingin kaupunginkirjaston pääkirjaston musiikkiosastolle (09)310 85701 ja pyytää kyseisen cd-levyn toimitettavaksi lähikirjastoosi.

Kirjastopalvelut ovat peruspalveluna maksuttomia joten saat tilattua ja lainattua aineistoamme ihan ilmaiseksi. Tosin tarvitset kirjastokortin, jonka saat hankittua kuvallisella henkilöllisyystodistuksella. Mikäli Robson & Jeromen cd-levy puuttuu kokoelmasta, saat sen kaukolainaksi kauttamme.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.