Mistä voisin löytää tietoa taiteilijasta nimeltä Jeanne-Pierre Rinck. Hän on joko ranskalainen tai sveitsiläinen. Olen koettanut etsiä googlella ja sain tietää…

Kysytty
20.3.2002

Mistä voisin löytää tietoa taiteilijasta nimeltä Jeanne-Pierre Rinck. Hän on joko ranskalainen tai sveitsiläinen. Olen koettanut etsiä googlella ja sain tietää,että hänellä on ollut näyttely viime vuoden lokakuussa Ranskassa.

Vastaus

Vastattu
22.3.2002
Päivitetty
22.3.2002

Etsin kyseisen sivun Googlella http://niddecigognes.free.fr/fr/2001.html . Sivuston tietojen perusteella voisi olettaa, että näyttely on pidetty 22.10.-28.10.01 "Office de Tourisme":n (lienee matkailutoimisto tai vastaava) tiloissa.
Kun nettilinkkiä katsoo tarkemmin ja lyhentää sitä lopusta päin http://niddecigognes.free.fr/ , esille tulee "Le Nid de Cigognes"-nimisen, ilmeisesti turisteille tarkoitetun vuokratalon kotisivu. Talo sijaitsee puolestaan Ranskassa Barr-nimisessä kaupungissa, joten voisi olettaa, että näyttelykin on ollut Barr:in "Office de Tourismessa". Näyttelystä ja taiteilijasta voi varmaankin kysyä lisätietoja suoraan em. paikasta esim. sähköpostitse:

Office du Tourisme
Rue des Bouchers - Place de l'Hôtel de Ville
67140
Tél : 03 88 O8 66 65 - Fax 03 88 O8 66 51
E-mail : mairie.barr.ot@wanadoo.fr

Muutoin Jean-Pierre Rinck:istä ei löytynyt mitään tietoja kaupunginkirjaston käytössä olevista tietokannoista. Tutustumisen arvoisia voisivat kuitenkin kenties vielä olla Ranskan tai Sveitsin tai Belgian (nyky?)taidetta käsittelevät kirjat. Kaupunginkirjaston Plussa-tietokannasta http://www.libplussa.fi löytyi esim. hakusanoilla ranska ja taide mm. seuraavanlainen kirja:

- Passions privées collections particulières d'art moderne et contemporain en France, décembre 1995 - mars 1996, Musée d'Art moderne de la Ville de Paris [Paris], Paris-Musées, 1995. ISBN 2-87900-231-1.

Samoin voit hakea Sveitsin tai Belgian tai vielä laajemmin Euroopan taidekirjoja. Sijaintitiedot voi tarkistaa Plussasta.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.