Tarvitsisin tietoa korkeakoulutuksen kehittämisestä. Erityisesti muissa euroopan maissa ja erilaisista aloitteista. Haluaisin mieluiten linkkejä tai…

Kysytty
8.4.2008

Hei!

Tarvitsisin tietoa korkeakoulutuksen kehittämisestä. Erityisesti muissa euroopan maissa ja erilaisista aloitteista. Haluaisin mieluiten linkkejä tai tieteellisiä artikkeleita aiheesta. Ja hakuvinkkejä tietysti myös.

Vastaus

Vastattu
9.4.2008
Päivitetty
9.4.2008

Keski-Suomen Nellin kautta voi hakea ERIC:stä (Education Resources Information Center), josta löytyy valtavasti kokotekstiartikkeleita ja artikkeliviitteitä kasvatuksen alan teksteihin. Nellin Monihaussa voit keskittää haun pelkästään ERIC:iin, ja hakea esimerkiksi asiasanoilla (kohtaan aihe) "higher education", "development" ja "europe". Tässä edellämainituilla sanoilla tehty esimerkkihaku:
http://www.nelliportaali.fi/V/9F35YSV1331Q539KQ5CMTA3GCPUUQHCD34J44I83J…

Viitteitä tulee noin tuhat, joten kannattaa kokeilla muillakin hakusanoilla. Jyväskylän yliopiston Nellistä löytyy useampiakin (11) kasvatusalan tietokantaa, mutta useimmat niistä ovat käytettävissä vain yliopiston verkossa eli niitä täytyy mennä käyttämään Jyväskylän yliopiston kirjastoon.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.