Mistä löytyisi NUOTIT Armas Järnefeltin Kehtolauluun, jonka sanat on kirjoittanut Aulikki Oksanen ja jonka laulaa Johanna Rusanen levyllä Yö meren rannalla…

Kysytty
2.12.2013

Mistä löytyisi NUOTIT Armas Järnefeltin Kehtolauluun, jonka sanat on kirjoittanut Aulikki Oksanen ja jonka laulaa Johanna Rusanen levyllä Yö meren rannalla. Pianonuotteja etsisin.

Vastaus

Vastattu
3.12.2013
Päivitetty
30.10.2014

Valitettavasti tätä tekstiversiota (Tummuu yö, vain tuuli vaeltaa) ei ole julkaistu nuottina. Äänitteellä on kuitenkin nämä sanat, joten ainakin periaatteessa on mahdollista yhdistää Järnefeltin orkesterisävellyksen pianosovituksen nuotit (löytyvät useista pianokokoelmista kuten Finlandia VII tai Suomalaista toiveohjelmistoa pianolle) ja äänitteen liitteestä löytyvät sanat. Oksasen sanat istuvat alkuperäiseen melodiaan hyvin, joten sävellyksen tuntevilla laulajilla ja pianisteilla ei pitäisi olla ongelmia. Sanat voi pyytää vaikka minulta sähköisesti, ne voi tekijänoikeuslain mukaisesti toimittaa asiakkaalle suoraan. Musiikki sen sijaan on vielä suojattua, joten nuotit täytyy hankkia tai lainata itse.

Jos kuitenkin pitäisi löytää juuri Johanna Rusasen levyllä kuultavan version (sopraano ja pianotrio) nuotinnos sanoineen, sellaista ei ole saatavana.

Heikki Poroila
HelMet-musiikkivarasto

5 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentit

Miten saisin tämän Järnefeltin säveltämän laulun sanat Aulikki Oksasen runoilemana.
Sävel on koskettanut aina ja erikoisesti sen jälkeen kun serkkuni soitti sen isäni hautajaisissa. Aulikki Oksasen runoutta olen seurannut kymmeniä vuosi. Miten olenkaan ohittanut sen uutisen, että tämän on Johanna Rusanen jo pari vuotta sitten laulanut levylle. Kyyneleet kuivuvat vähitellen useamman kerran laulaen.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.