Millä täysin sokeritonta ruokavaliota noudattava voi korvata mokkapalojen kuorrutuksen tomusokerin? mitä muita kuorrutusvaihtoehtoja? pieni määrä steviaa ainoa…

Kysytty
25.1.2020

millä täysin sokeritonta ruokavaliota noudattava voi korvata mokkapalojen kuorrutuksen tomusokerin? mitä muita kuorrutusvaihtoehtoja? pieni määrä steviaa ainoa sopiva makeutus!

Vastaus

Vastattu
29.1.2020
Päivitetty
11.3.2021

Monet sokerittomia mokkapaloja leipovat tuntuvat käyttävän kuorrutukseen ksylitolia eli koivusokeria:
https://thequeenofdelicious.com/sokerittomat-mokkapalat/

Entä miten olisi paahdetut kookoslastut, näyttävät ainakin herkullisilta mokkapalojen päällä:
https://www.prinsessakeittio.fi/2015/02/sokerittomat-mokkapalat.html

Tai kookoshiutaleet:
https://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/46598/Muhkeat%20moccapalat/

Joku on käyttänyt myös Sukrinia:
http://poppaa.blogspot.com/2010/08/sokerittomat-mokkapalat.html

Tai sitten tosiaan Steviaa pinnalle ripoteltuna: 
https://www.hannasumari.fi/2016/viisi-ihanaa-reseptia-sokerittomiin-her…

 

 

 

2 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.