Millä sivulla voisi löytää sähköposti kaveriksi noin 5-8.vuotiaan. Etsiskelen tässä pikkuserkulleni. Itse haluaisin sitten kirjekavereita, tietääkö kukaan…

Kysytty
10.7.2014

Millä sivulla voisi löytää sähköposti kaveriksi noin 5-8.vuotiaan. Etsiskelen tässä pikkuserkulleni. Itse haluaisin sitten kirjekavereita, tietääkö kukaan mistä löytää Virolaisia kirjekavereita? Kiitos jos autat! :)

Vastaus

Vastattu
11.7.2014
Päivitetty
11.7.2014

Koululainen–lehden kautta voi hakea kirjeenvaihtokaveria jättämällä ilmoituksen lehteen tällä lomakkeella:
http://koululainen.fi/ohjeet/kysy-meilta
”Haluan lähettää” kenttään valitaan pudotusvalikosta ”kirjeenvaihtoilmoituksen lehteen”. Viesti–kenttään voi sitten kirjoittaa toiveen sähköpostikaverista. Muita kirjeenvaihtopalstoja en 5-8-vuotiaalle löytänyt. Nettisivujen keskustelupalstoille ei kannata jättää henkilötietojaan eikä osoitettaan.
Systeri-lehti on suunnattu 8-14–vuotiaille tytöille ja lehdessä palsta kirjeenvaihtoilmoituksille. Erilaisissa harrastelehdissä on usein myös kirjeenvaihtopalsta (esim. Koiramme lehdessä on nuorten sivut, joissa on kirjeenvaihtoilmoituksia). Lehtiin voi käydä tutustumassa kirjastoissa.
Virolaista kirjekaveria voi hakea yllämainittujen lehtien kautta tai esimerkiksi näiden kansainvälisten kirjeenvaihtosivustojen (englanninkielisiä) kautta:

http://www.mylanguageexchange.com/Pen-pals/Language/Estonian.asp

http://fi.penpal-gate.net/search/tapaa-kirjekaveri.php

1 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.