Mikähän tv-ohjelma se oli, joka tuli tv:stä joskus 90-luvun lopulla ja jossa suomenruotsalaiset kirjailijat kertoivat toisilleen kaikenlaisia erikoisia juttuja?

Kysytty
15.5.2019

Mikähän tv-ohjelma se oli, joka tuli tv:stä joskus 90-luvun lopulla ja jossa suomenruotsalaiset kirjailijat kertoivat toisilleen kaikenlaisia erikoisia juttuja? Kirjailijoita oli ehkä viisi tai kuusi ja he istuivat kaikki saman pöydän äärellä. Muistelisin, että ohjelman nimessä oli neljä sanaa, mutta nimi ei muistu mieleen millään.

Vastaus

Vastattu
16.5.2019
Päivitetty
16.5.2019

Kyseessä on varmaankin Outoja oivalluksia ja huimaavia tarinoita -niminen sarja, jota esitettiin Ylellä vuosina 1999 - 2000. Sarjan ruotsinkielinen nimi on Udda upplevelser och hisnande historier.

Ohjelmasta löytyy lisää tietoa Kansallisen audiovisuaalisen instituutin (KAVI:n) ylläpitämän Radio- ja televisioarkiston Ritva-tietokannasta:

https://rtva.kavi.fi/program/searchAjax/?search=Outoja+oivalluksia+ja+huimaavia+tarinoita+VOD%3AYES&sort=broadcast_asc

Ohjelman osat ovat katseltavissa RTVA:n katselu- ja kuuntelupisteissä, jotka ovat pääkaupunkiseudulla Kansalliskirjasto, Kansallinen audiovisuaalinen instituutti (KAVI) ja Eduskunnan kirjasto.

RTVA:n katselupisteet https://rtva.kavi.fi/cms/page/page/info_katselupisteet

Ritva https://rtva.kavi.fi/

 

 

2 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentit

Kiitos, juuri tuota ohjelmaa tarkoitin.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.