Hypnoosirentoutus tai vain rentoutus. Kasettina tai CD:nä. Laihduttamisen apukeinoksi ja apukeinoksi terveellisempien elämäntapojen suuntaan.

Kysytty
2.8.2004

Hypnoosirentoutus tai vain rentoutus. Kasettina tai CD:nä. Laihduttamisen apukeinoksi ja apukeinoksi terveellisempien elämäntapojen suuntaan.

Vastaus

Vastattu
4.8.2004
Päivitetty
4.8.2004

Kuopion kaupunginkirjaston kokoelmissa on jonkin verran laihduttamiseen liittyvää av-materiaalia.
C-kasetteina löytyvät mm. Maija-Liisa Myllysen Laihdutussuggestiot/Liikuntasuggestiot, 1995 ; Helka Jaakkolan Kiintonainen -kotijumppa, 199-?; Jumppaohjelma:vartalo kiinteäksi, 1993
ja CD-levynä löytyy Ritva Piispasen Hyvän olon paino, 2001 (sisältää mm. painonhallintaa, tavoiterentoutumista). Lisäksi kirjaston kokoelmissa on rentoutumiseen liittyviä kasetteja ja cd-levyjä.

Laihduttamiseen liittyvää kirjallisuutta sen sijaan löytyy hyvin. Suurin osa kirjallisuudesta on sijoitettu hyllyluokkaan 59.34, josta löytyy kirjoja ravinto-opista, laihduttamisesta ja terveydenhoidollisista ruokavalioista. Hyllyluokassa 68.2 on ruoanvalmistusohjeita, kirjoja ruokatavaroista ja ruoka-aineista ruuanvalmistuksen kannalta.

Materiaalia kannattaa tiedustella esim. pääkirjaston tietopalvelusta tai lähikirjastoista. Kirjaston kokoelmiin voi tutustua myös Internetissä osoitteessa: wwww.kuopio.fi/kirjasto (Aineistohaku).

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
Asiasanat
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.