HS:ssa kerrotaan, että uusi keskustakirjasto tulee olemaan auki arkisin kello 8–22 ja viikonloppuisin kello 10–22. Miten juhlapyhät ja niiden aatot?…

Kysytty
6.1.2012

Hei!
HS:ssa kerrotaan, että uusi keskustakirjasto tulee olemaan auki arkisin kello 8–22 ja viikonloppuisin kello 10–22. Miten juhlapyhät ja niiden aatot? Juhlapyhinä olisi aikaa lukea, mutta Helsingin kirjastot ovat huonosti auki juhlapyhien tienoilla, samoin perjantaisin. Entä perjantain aukiolo keskustakirjastossa, onko tarkoitus olla auki 8-22? Parempia aukioloaukoja toivon. : )

Vastaus

Vastattu
10.1.2012
Päivitetty
10.1.2012

Kiitos kiinnostuksesta keskustakirjastohanketta kohtaan! Keskustakirjaston aukiolotuntien on tarkoitus olla pidemmät kuin mitä kirjastoissa tällä hetkellä. Tärkeinä juhlapyhinä kirjasto on kuitenkin luultavimmin suljettu, juhlapyhien aattoina taas kirjasto suljetaan aiemmin kuin normaalisti. Tietenkin suunnitteluaikaväli on melko pitkä, kun rakennus avataan vasta 2017, eli moni asia tulee vielä vaikuttamaan siihen, kuinka lopulliset aukioloaikatunnit muotoutuvat.

Toiveita keskustakirjaston sisällöistä ja palveluista, myös aukioloajoista, voi käydä kirjaamassa www.keskustakirjasto.fi – sivuston Unelmien puuhun. Toiveet huomioidaan rakennuksen suunnittelussa.

http://keskustakirjasto.fi/

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.