Osaatko neuvoa seuraavanlaisessa asiassa: Mistä voisin saada helposti kaikkien Suomen kirjastojen nimet ja postitusosoitteet? Haluaisin lähettää ilmaisia…

Kysytty
14.11.2001

Osaatko neuvoa seuraavanlaisessa asiassa: Mistä voisin saada helposti kaikkien Suomen kirjastojen nimet ja postitusosoitteet? Haluaisin lähettää ilmaisia näytenumeroita Katalogi-lehdestämme. Lehti on suunnattu yliopistoon ja korkeakouluun pyrkijöille. Lehti käsittelee yliopisto-ja korkeakouluopintoja, pyrkimistä yliopistoon, valintakokeita ja akateemisten alojen työtehtäviä. Kiitos jo etukäteen.

Vastaus

Vastattu
14.11.2001
Päivitetty
14.11.2001

Eräs mainio lähde kirjastojen postiosoitteiden selvittämiseen on BTJ Kirjastopalvelu Oy:n julkaisema Kirjastokalenteri. Taskukalenterissa on kalenteriosan lisäksi kaikkien yleisten kirjastojen ja keskeisten tieteellisten kirjastojen ja myös keskeisten ammattikorkeakoulukirjastojen osoitteet, puhelinnumerot sekä sähköpostiosoitteet ja Internetin kotisivuosoitteet. Kalenteria voi tilata ja ostaa BTJ:stä, http://www.btj.fi . Useimmissa kirjastoissa on kyseinen kalenteri ainakin käsikirjastossa luettavissa, mutta ainakin pääkaupunkiseudun kirjastoissa on myös lainattavia kappaleita.
Kirjastojen kotisivujen kautta saa varmasti selville postiosoitteekin, mutta se voi olla melko työläs tehtävä. Oletko kokeillut kirjastohakua Kirjastot.fi -portaalissa http://www.kirjastot.fi ? Sieltä löytyy mm. listaus kirjastoista alueittain.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.