Haluaisin yhteystietoja ulkomailla asuvista suomalaisista yrittäjistä työharjoittelupaikan hakua varten. Matkailuala kiinnostaa ja maista Euroopan maat ja…

Kysytty

Haluaisin yhteystietoja ulkomailla asuvista suomalaisista yrittäjistä työharjoittelupaikan hakua varten. Matkailuala kiinnostaa ja maista Euroopan maat ja varsinkin Benelux-maat.

Vastaus

Vastattu
Päivitetty

Esimerkiksi Finnairilla on toimistoja ja edustajia useissakin Euroopan maissa. Yhteystiedot saat Finnairin nettisivuilta osoitteesta http://www.finnair.fi . Etusivun vasemmasta reunasta voit valita toimistot-linkin.

Matkailun edistämiskeskuksella on myös toimistoja eri maissa. Yhteystiedot saat osoitteesta http://www.mek.fi/

Kannattaa tutustua myös Kon-Tiki Toursin sivuihin osoitteessa http://www.kontiki.fi/ Kon-Tiki Tours on yksityinen matkatoimisto, joka järjestää teemamatkoja eri puolille maailmaa.

Kansainvälisen henkilövaihdon keskuksen CIMOn sivuilla on harjoitteluohjelmia ja paikkoja, joita voi hakea. www-osoite on http://www.cimo.fi/ Linkistä kansainvälinen harjoittelu pääset katsomaan vapaita harjoittelupaikkoja.

Tutustumisen arvoinen paikka on myös EURES - EUROOPPALAINEN TYÖNVÄLITYSJÄRJESTELMÄ osoitteessa
http://www.mol.fi/tyopaikat/eures.html Järjestelmässä on tietoja mm. avoimista työpaikoista ja linkkejä eri maiden työpaikkatiedostoihin.

Osoitteesta http://www.europages.com/fi/ voit hakea eurooppalaisia yrityksiä toimialan ja maan mukaan.

Kirjassa Eurojob - suomalaisen monet mahdollisuudet Euroopan työmarkkinoilla on lueteltu maittain suomalaisia yrityksiä ulkomailla ja niiden yhteystietoja. Kirja on kuitenkin julkaistu jo vuonna 1992, joten tiedot voivat olla vanhentuneita.

Kannattaa ehkä ottaa myös yhteyttä lähimpään Eurooppa-tiedotuksen palvelupisteeseen. Osoitteet saat tietää sivulta http://www.eurooppa-tiedotus.fi/ .

1 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.