Haluaisin lainata ja varata Sopranos-sarjan ensimmäisen tuotantokauden dvd:nä. Tein haun järjestelmäänne ja kyseinen levy löytyi, mutta varaus oli estetty…

Kysytty
17.8.2008

Haluaisin lainata ja varata Sopranos-sarjan ensimmäisen tuotantokauden dvd:nä. Tein haun järjestelmäänne ja kyseinen levy löytyi, mutta varaus oli estetty. Voitteko auttaa minua ongelmassani eteenpäin.

Vastaus

Vastattu
18.8.2008
Päivitetty
18.8.2008

Sopranosin ensimmäisen tuotantokauden ensimmäinen DVD on ehditty luetteloida kirjaston tietokantaan, mutta valitettavasti itse DVD-levyä ei ole kuitenkaan onnistuttu saamaan kirjastojen kokoelmiin ainakaan toistaiseksi, päinvastoin kuin sarjan muita osia. Varauskaan ei siksi onnistu, koska ko. DVD:tä ei vain vielä ole missään HelMet-kirjastossa.

Tv-sarjan muita osia eli DVD-levyjä Sopranos 2 - Sopranos 6, jotka sisältävät ensimmäisen tuotantokauden jaksot 3-13, on HelMet-kirjastojen kokoelmissa, joten noiden muiden Sopranos sarjan ensimmäisen tuotantokauden DVD-levyjen varaaminen pitäisi onnistua HelMet-järjestelmän kautta.

HelMet-tietokannassa näkyy teoksen saatavuustiedoissa, minkä HelMet-aluen kirjastoissa teosta pitäisi olla. Joissain tapauksissa, kuten jos teoksen saapuminen on viivästynyt, saattaa kirjaston tietokannasta löytyä jo tilatun teoksen tiedot, vaikka saatavuustietojen mukaan teosta ei kokoelmissa olekaan.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä kysymyksesi täältä.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Mikä on tuttu lemmikkieläin, joka syö hiiriä?