Yritän kuumeisesti löytää laulun sanoja,nuotti, äänitettä laululle Elämä on arvoitusta, kuka sen voi... Löydän tiedon, että Tuitantii yhtye on joskus tehnyt…

Kysytty
15.12.2017

Hei!
Yritän kuumeisesti löytää laulun sanoja, nuottia, äänitettä laululle Elämä on arvoitusta, kuka sen voi...
Löydän tiedon, että Tuitantii yhtye on joskus tehnyt tästä äänitteen, mutta sellaista äänitettä ei vissiin enää ole. Mietin vain, että täytyyhän laulu itsessään löytyä jostakin opuksesta, mutta itse en sitä kyllä ole löytänyt, joten olisin kiitollinen jos saisin tähän jotain vastausta, että mistä tämän laulun ehkä voisin löytää.

https://viola.linneanet.fi/vwebv/searchBasic?sk=fi_FI
http://www.fono.fi/Default.aspx

Vastaus

Vastattu
16.12.2017
Päivitetty
16.12.2017

Etsimänne kansansävelmä Elämä on arvoitusta sisältyy Tuitantiin samannimiselle äänitteelle, joka on julkaisut C-kasettina. Äänitteen tiedot löytyvät sekä kansallisdiskografia Fennicasta että Ylen äänitetietokannasta Fonosta, mutta valitettavasti äänitettä ei ole lainattavissa missään. Myöskään laulun nuottia tai sanoja ei ole julkaistu missään.

1 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentit

Elämä on arvoitusta- lauluun minulla on sanat. Voisin lähettää kyselijälle tai Kysy kirjastonhoitajalle. Olen kerran aikaisemmin v. 2016 lähettänyt sanat tällä palstalla kyselijälle ja sain siitä lämpimät kiitokset.
t. Sirkku

Kiitos paljon! Voit lähettää viestin Kysy kirjastonhoitajalta -palveluun toimitus@kirjastot.fi -osoitteelle, toimitan sen edelleen kysyjälle. Toimitus

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.