Todella tympeää, että esim. Kontulan kirjastossa ei ole palautusluukkua. Piti olla niin, että kaikkiin lainoihin tulee Koronan takia lisäaikaa, muutta tänään…

Kysytty

Todella tympeää, että esim. Kontulan kirjastossa ei ole palautusluukkua. Piti olla niin, että kaikkiin lainoihin tulee Koronan takia lisäaikaa, muutta tänään kopsahti kirje, jossa uhkailtiin lainaoikeuden menetyksellä. Kontulassa vain postia varten luukku ja ihmisiä töissä kyllä sisällä.

Vastaus

Vastattu

Lainat eivät eräänny 16.3. – 19.4.2020. Jos lainaa ei ole uusittu tai palautettu eräpäivään mennessä, kirjasto jatkaa laina-aikaa. Arvioimme tilannetta pääsiäisen jälkeen uudestaan.

Lisäksi kirjasto jatkaa 20.1. – 15.3.2020 erääntyneiden lainojen laina-aikaa. Laina-ajan jatkamisesta ei kerry myöhästymismaksua.

Poikkeuksena on perinnässä oleva aineisto. Jos lainasi on erääntynyt ennen 20.1.2020, se voi olla perinnässä eikä lainaa voi uusia. Ota yhteyttä kirjastoon tilanteen tarkistamiseksi. Voit olla yhteydessä kirjastoon puhelimitse tai sähköpostitse. Yhteystiedot löydät Helmet-palvelusivustolta. 

Saamasi kirje on todennäköisesti aiheeton ja lähtenyt matkaan ennen sulkutilannetta. 

https://www.helmet.fi/fi-FI/Tapahtumat_ja_vinkit/Uutispalat/Kirjastoasioinnista_koronavirusepidemian(208997)

https://www.helmet.fi/fi-FI

3 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.