Viitasaari

Viimeisimmät vastaukset

6 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–6.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Mistä voi saada vanhoja kotiosotteita sukututkimusta varten ? 72 6.5.2021 Suomen Sukututkimusseuran sivustolta https://www.genealogia.fi/paikallistieto löytyy paikallistieto-otsikon alta osoite- ja puhelinluetteloita. Kansalliskirjaston sivuilla on digitoituna mm. kokoelma osoitekalentereita https://digi.kansalliskirjasto.fi/search?orderBy=DATE_DESC&collection=521 Nämä ovat vapaasti verkossa käytettävissä.  
Jostakin on jäänyt mieleeni seuraavat säkeet:" Jos tanssisi vie sinut kauaksi pois, se on varmasti oikea reitti. Ja syvällä meressä mietitään mikä kumma sen… 71 23.8.2019 Hei! Valitettavasti en ole pystynyt selvittämään, kenen säkeistä on kysymys. Tietoa on etsitty eri tietokannoista ja myös runokirjoja on selattu, mutta säkeiden tekijä ja niiden tarkoitus jäi löytymättä.
Löytyykö viitasaaren kirjastosta kari pirttisen kirjaa metsänomistajan asialla viisi vuosikymmentä pirttinen on viitasaarella asuva henilö 576 5.1.2008 Kyllä löytyy, näyttäisi tällä hetkellä olevan hyllyssäkin. Kirja on Viitasaaren pääkirjastossa. Kirjaston yhteystiedot löytyvät täältä: http://www.wiitaunioni.fi/fi/palvelut_asukkaille/kirjastopalvelut/viita…
Löytyisikö vanhasta painetusta runohakemistosta tai jostain muualta sellainen suomenkielinen runo (melko pitkä) jossa kerrotaan Karthagon hävityksestä,… 673 20.3.2006 Runo "Scipio Africanus" löytyy mm. teoksesta: Cajander, Paavo: Runoelmia. SKS 1914 Helsinki. Kirja on lainattavissa Jyväskylän kaupunginkirjaston pääkirjastossa.
Löytyisikö jostain kirjastosta Martti Pöyhösen keräilylehtien uusinta hintaopasta? 1038 3.8.2005 Viitasaaren kirjaston kokoelmista ei näytä löytyvän keräilylehtien hintaopasta. Viitasaaren kirjaston aineistoa voi hakea osoitteesta: http://www.viitasaari.fi/index.php?id=4.5.2. Täältä voitte etsiä Jyväskylän ja lähialueiden kirjastojen kokoelmista kyseistä teosta: http://jkl226.jkl.fi/Aalto?formid=form2. Sen mukaan esim. Jyväskylän kaupunginkirjaston käsikirjastossa (ei ole lainattavaissa) on Keräilylehtien hintaopas 2003-2004. Sen uudempaa lehtien hintaopasta en löytänyt myöskään pääkaupunkiseudun aineistohausta.
Mistä löytyisi kuvia kiinalaisista kirjaimista. Sekä mitä ne tarkoittaa? 1167 2.7.2005 Kysy kirjastonhoitajalta-palvelun arkistosta löydät parikin vastausta koskien kiinalaisia kirjoitusmerkkijä kysymykseen. Laita hakusanoiksi kirjoitusmerkit Kiina niin näet aikaisemmat vastaukset. Tässä muutama linkki vielä lisäksi: http://chineseculture.about.com/library/symbol/blcc.htm http://www.chinapage.com/main2.html