Sokeain kuunnelmapalkinnonkin voittanut ja parhailaan YleAreenassa kuunneltavissa oleva mainionihana kuusijaksoinen Vainaja kaupan päälle -kuunnelma luo…

Kysytty
30.11.2022

Sokeain kuunnelmapalkinnonkin voittanut ja parhailaan YleAreenassa kuunneltavissa oleva mainionihana kuusijaksoinen Vainaja kaupan päälle -kuunnelma luo aikamatkan tunnelmaa vanhoilla iskelmäkatkelmilla. Muiden jaksojen kappaleet on ollut helpohko jäljittää, mutta mikä kappale soi jaksossa 5 (07:16, 12:34, 15:13)?

Vastaus

Vastattu
1.12.2022
Päivitetty
1.12.2022

Yle Arkistosta kerrottiin, että Vainaja kaupan päälle -kuunnelman viidennessä jaksossa kuultavat musiikkikatkelmat ovat  kappaleesta nimeltä Kuulethan syömmeni kutsun. Sen esittää Ritva Simuna. 

Kappale on alunperin saksalainen, säveltäjiksi mainitaan Erich Stocklein ja Gerald Plato. Suomenkieliset sanat on tehnyt Erkki Ainamo.

Kuulethan syömmeni kutsun -kappaleesta on tehty LP-äänite, jota valitettavasti ei ole muualla kuin Suomen Kansalliskirjastossa, jossa niitä voi käydä kuuntelemassa kuunteluhuoneessa. CD:llä kappaletta ei ole kuultavissa lainkaan.

Yle Arkisto

https://www.kansalliskirjasto.fi/fi/palvelut/fennica-suomen-kansallisbi…

https://finna.fi/

1 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentit

Toisin kuin vastaus antaa ymmärtää, kappaleen kuuleminen ei vaadi käyntiä Kansalliskirjastossa, koska se on kuultavissa myös kaikissa johtavissa suoratoistopalveluissa - kuten YouTubessa:

https://www.youtube.com/watch?v=6qrWvT4AuBs

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.