Sirkusmussiikkia

Kysytty
8.4.2008

Sirkusmussiikkia

Vastaus

Vastattu
9.4.2008
Päivitetty
9.4.2008

Erityisiä sirkusmusiikkiäänitteitä voit etsiä Pirkanmaan kirjastojen yhteisestä Piki-verkkokirjastosta (pikikirjastot.fi) asiasanoilla sirkus ja musiikki. Aineistolajiksi voit valita cd-levyn. Löytyneet teokset -näytöllä näkyvät julkaisujen nimet ja klikkaamalla julkaisun nimeä näet julkaisun tarkat tiedot, esim. mitä kappaleita äänitteellä on. Saatavuus-sarakkeesta voit tarkistaa, missä kirjastossa aineisto on. Tarkempia ohjeita musiikkiaineiston hakuun löydät sivulta http://www.tampere.fi/kirjasto/mushaku ja sieltä tässä tapauksessa kohdasta Asiasana.
Oman kuntasi eli Vammalan kirjastossa ei näytä olevan sirkusmusiikkiäänitteitä. Oman kunnan ulkopuolelta muista Piki-kirjastoista voit varata hyllyssä olevaa aineistoa seutuvarauksena, jonka hinta on 2 euroa. Seutuvarauksen tekoon tarvitset kirjastokortin lisäksi henkilökohtaisen tunnusluvun, jonka saat omasta kirjastostasi.
Perinteinen sirkusmusiikki on puhallinorkesterin esittämää, usein marssimusiikkia, joten myös tavallisilta puhallinorkesterilevyiltä voi löytyä sopivia kappaleita, esim. Julius Fucikin Einzug der Gladiatoren eli Gladiaattorien tulo tai Johann Strauss vanhemman Radetzky-Marsch eli Radetzky-marssi tai Carl Teiken Alte Kameraden eli Vanhat toverit. Myös John Philip Sousan säveltämistä marsseista voi löytyä sirkusesitykseen sopivia.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
Asiasanat
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.