Onko Rannilan historiasta kertovaa teosta, jossa Rannila Steelin historiasta kerrottaisiin? Yhtiö toimii Kaarinassa ja valmistaa kattopeltejä.

Kysytty
21.3.2002

Onko Rannilan historiasta kertovaa teosta, jossa Rannila Steelin historiasta kerrottaisiin?
Yhtiö toimii Kaarinassa ja valmistaa kattopeltejä.

Vastaus

Vastattu
21.3.2002
Päivitetty
21.3.2002

Turun yliopiston kirjastosta ja Åbo Akademin kirjastosta löytyy historiikki Junnila, Heikki: Paavo Rannila Oy 1961-1991: pienyrityksestä markkinajohtajaksi ( [Vimpeli] Rumtec, 1996), joka koskee vimpeliläistä yritystä. Kaarinan tehdasta koskevaa historiikkia ei löytynyt. Lisäksi Turun kauppakorkeakoulussa on tehty pro gradutyö, jossa kohteena on Rannila Steel: Säkkinen, Mika: Paperiton taloushallinto - päätöksentekometodologinen tutkimus : case: Rannila Steel Oy (Turku, 1999), joka ei siis kuitenkaan ole historiikki. Seuraavassa lehdessä on lyhyt artikkeli: Kortelainen, Mikko: Konsernijärjestelyt vahvistivat asemaa katemarkkinoilla: Rannilan lähihistoria muutosten aikaa (Rakennuslehti 1995 ; 7 s .10). Rannilan kotisivulla on mm. uutisarkisto: http://www.rannila.fi/index.html

1 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentit

Kaarianssa toimiva yritys oli alkuperäiseltä nimeltään Verho-Metalli Oy, myöhemmin VM-Steel. Sillä nimellä saattaa löytyä jo jotain.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.