Olen valmistelemassa lopputyötä aiheesta "Kehityvammaisen naisen ajatuksia ja kokemuksia seksuaalisuudesta, parisuhteesta, äitiydestä". En ole löytänyt…

Kysytty
14.1.2001

Olen valmistelemassa lopputyötä aiheesta "Kehityvammaisen naisen ajatuksia ja kokemuksia seksuaalisuudesta, parisuhteesta, äitiydestä". En ole löytänyt kirjallisuutta aiheesta ja kysyisinkin, onko aiheesta löydettävissä mitään kirjallista materiaalia?

Vastaus

Vastattu
16.1.2001
Päivitetty
16.1.2001

Kehitysvammaisuutta käsitellään usein kirjallisuudessa kehitysvammaisen vanhempien näkökulmasta ja usein aiheena on kehitysvammainen lapsi. Paras lähde sinulle lienee Kehitysvammaliitto, jonka internetosoite on http://www.kehitysvammaliitto.fi. Heillä on myös kirjasto (puh. 09-3480 9256). Lehtiartikkelitietokanta Aleksin kautta löytyi muutamia sopivalta näyttäviä artikkeleita .Esim. katkaistuilla hakusanoilla kehitysvammai* seksuaali*. löytyi mm.. tutkijan haastattelu kehitysvammaisten seksuaalikasvatuksesta. Monet artikkeleista viittasivat Ketju-lehteen, joka on Kehitysvammaliiton lehti. Ketju-lehti on tilattu Espoossa Leppävaaraan ja Tapiolaan. Aleksi-haun voit pyytää tekemään lähikirjastossasi.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.