Olen tekemässä opinnäytetyötä aiheesta "työnantajamielikuva - oppilaitosyhteistyö". Koetan selvitellä, kuinka yritys hankkii opiskelijoita yritykseensä töihin…

Kysytty
6.10.2006

Olen tekemässä opinnäytetyötä aiheesta "työnantajamielikuva - oppilaitosyhteistyö". Koetan selvitellä, kuinka yritys hankkii opiskelijoita yritykseensä töihin. Olisiko teillä mahdollisesti materiaalia? Aiheesta on kuulemma aika huonosti kirjallisuutta. Löytyykö kirjastostanne opinäytetöitä?

Vastaus

Vastattu
6.10.2006
Päivitetty
6.10.2006

Aiheeseen läheisesti liittyvää kirjallisuutta löytyy asiasanoilla: yritykset, rekrytointi, oppilaitokset, opiskelijat. Porsse-tietokannasta mm. seuraava teos: Haapakorpi, Arja: Ura- ja rekrytointipalvelut ammatillisissa oppilaitoksissa: vuosina 2003-2005 toteutettujen ESR-rahoitteisten projektien arviointi. (2006)

Linda-tietokannasta löytyy joitakin viitteitä, esim.

Hanhinen, Taina: Rekrytointipalvelujen ja ammatillisen ohjauksen hyvät käytännöt: kansallinen raportti 2001. (2001)

Vihervaara, Mari: Näyttötutkinnot, työvoiman rekrytointi ja koulutus: näyttötutkintojen merkitys työelämän edustajien näkökulmasta. (Turun yliopisto, 2001)

Angle, Jaana: Työelämä ja yhteistyö & ammatti ja yrittäjyys: selvitys Rovanimen ammattikorkeakoulun eri sidosryhmien yhteistyöstä ja toimintatavoista. Rovaniemen ammattikorkeakoulu (2002)

Hagman, Johanna: Yritysasiakkaiden odotukset yliopiston rekrytointipalveluiden perustana. (Tampereen yliopisto, 2000)
Opinnäytetöitä ei Porvoon kaupunginkirjatossa ole, mutta niitä ja muita julkaisuja voi saada kaukolainaksi meidän kauttamme.

1 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.