Olen kiinnostunut Me Naiset -viikkolehden jatkokertomuksista. Kuinka kauan jatkokertomuksia on lehdessä ilmestynyt? Onko jossakin saatavilla luettelo siitä,…

Kysytty
17.10.2014

Hei,

olen kiinnostunut Me Naiset -viikkolehden jatkokertomuksista. Kuinka kauan jatkokertomuksia on lehdessä ilmestynyt? Onko jossakin saatavilla luettelo siitä, kenen kirjoittamia ja minkä nimisiä jatkokertomuksia lehdessä on ilmestynyt? Entä mistä vanhoja (erityisesti vanhimpia) Me Naiset -lehden vuosikertoja voisi saada luettavaksi?

Kiitos jo etukäteen!

Vastaus

Vastattu
17.10.2014
Päivitetty
17.10.2014

Me naiset -lehti on ilmestynyt vuodesta 1952. Tampereen kaupunginkirjaston lehtilukusalin varastosta lehteä löytyy vuodesta 1958 lähtien. Osa vuosikerroista on tosin vajaita. Lehtiä ei voi lainata, mutta niitä voi lukea ja tarvittaessa kopioida lukusalissa. Yhteystiedot: http://kirjasto.tampere.fi/kirjastot-ja-aukiolot/lehtilukusali/.

Vanhemmat lehdet löytyvät ainakin mikrofilmeinä Kansalliskirjastosta Helsingistä. Mikrofilmejä on mahdollista käydä lukemassa paikan päällä. Lisätietoa kansalliskokoelman käytöstä: http://www.kansalliskirjasto.fi/kokoelmatjapalvelut/lainaus/kansallisko….

Uudempia, 2010-luvulla ilmestyneitä jatkokertomuksia löytyy Me Naiset -lehden verkkosivuilta (http://www.menaiset.fi/arkisto/jatkokertomukset/1).

Jatkokertomusten historiaa ja mahdollista luetteloa kannattaa kysyä lehden toimitukselta. Yhteystietoja löytyy osoitteesta http://www.menaiset.fi/artikkelit/me_naisten_toimitus.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.