Miten saisin itselleni dvd-levyllä elokuvan "Lorenzon öljy" dvd-levyllä suomenkielisisen tekstityksen kanssa? Onko se mitenkään mahdollista? Jos ei ole, niin…

Kysytty
4.9.2014

Hei! Miten saisin itselleni dvd-levyllä elokuvan "Lorenzon öljy" dvd-levyllä suomenkielisisen tekstityksen kanssa? Onko se mitenkään mahdollista? Jos ei ole, niin miten voisin vaikuttaa siihen, että se esitettäisiin televisiossa ja voisin tallentaa sen televisioni digiboxille?

Vastaus

Vastattu
5.9.2014
Päivitetty
5.9.2014

Elokuva taitaa olla sen verran vanha, ettei sitä ole saatavilla enää uutena nettikaupoista pikaisen haun perusteella. Käytettynä sitä löytyy esimerkiksi Huuto.netistä (http://www.huuto.net) ja Keltaisesta pörssistä (http://www.keltainenporssi.fi). Laita vain elokuvan nimi hakuun, niin saat tulokset. Kannattaa tosin olla tarkkana, sillä siitä on myynnissä tällä hetkellä myös VHS-videoversio.

Elokuvan esittämistä televisiossa voi toivoa laittamalla asiasta palautetta tv-yhtiöille. Osoitteesta http://www.tv-opas.com/tietoa/katsojapalvelut.php löytyvät suurimpien toimijoiden yhteystiedot.

1 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
Asiasanat
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.