Mistä voisin tietää missä Helsingin kirjastossa olisi hyvä skanneri ja Adobe Acrobat ohjelma (ei pelkkä Acrobat Reader!!!!) vapaana nyt sunnuntaina 4.12 tai…

Kysytty
1.12.2011

Mistä voisin tietää missä Helsingin kirjastossa olisi hyvä skanneri ja Adobe Acrobat ohjelma (ei pelkkä Acrobat Reader!!!!) vapaana nyt sunnuntaina 4.12 tai maanantaina 5.12 ja vieressä joku toinen kone vapaana ja jossa olisi piirto-ohjelma, jossa jälkikasvu voisi viihdyttää hetken itseään.

Vastaus

Vastattu
2.12.2011
Päivitetty
2.12.2011

Suosittelisin varaamaan ajan Lasipalatsissa sijaitsevasta Kohtaamispaikasta, jonka julkaisutyöasemissa on käytettävissä Adobe Acrobat Pro 6.0 ja skannerina 4800dpi:n Epson Perfection 4870 Photo. Koneissa olevalla Photoshopilla voi ehkä jälkikasvu piirrellä, jollei se ole liian monimutkainen sellaiseen tarkoitukseen. Muussa tapauksessa kannattaa varata jotakin muuta ajankulua, sillä Kohtaamispaikalla ei ole lapsille kirjoja. Julkaisutyöasemien tarkemmat tekniset tiedot löytyvät osoitteesta http://www.lib.hel.fi/Page/83033704-16bd-46d2-977f-b22d9300654c.aspx.

Kohtaamispaikka ei ole auki sunnuntaisin, mutta maanantaina sinne pääsee. Tarkemmat yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.lib.hel.fi/fi-FI/kohtaamispaikka/. Julkaisutyöaseman voi varata itse jo etukäteen osoitteesta https://varaus.lib.hel.fi tai soittamalla Kohtaamispaikkaan. Tällä vastaushetkellä maanantaiksi näytti olevan hyvin vapaita aikoja.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentit

Kirjastosta oli puhe!!!

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.