Mistä saisin halvalla dvd- elokuvia? olen lainannut kirjastosta mutta sieltä ei tunnu löytyvän kuin pari hyvää dvd-elokuvaa, kaupasta olen myös ostanut, ja…

Kysytty
7.10.2008

Hei!
Mistä saisin halvalla dvd- elokuvia?

olen lainannut kirjastosta mutta sieltä ei tunnu löytyvän kuin pari hyvää dvd-elokuvaa, kaupasta olen myös ostanut, ja videovuokraamo makuunissa en ole vielä käynyt katsoin netistä että hinnat siellä ovat 3- 6 £ 1vrk mutta minulla pitäisi olla ainakin viikko aikaa että ehdin katsoa elokuvan.
- Tykkään romanttisista,seikkailu ja musiikki elokuvista.

Vastaus

Vastattu
8.10.2008
Päivitetty
8.10.2008

Koska olet ilmeisesti helsinkiläinen, niin yksi mahdollisuus on kierrellä kirpputoreja, joita pääkaupungista löytyy runsain määrin. Yleensä niillä on myös elokuvia myynnissä. On myös liikkeitä, jotka ovat erikoistuneet käytettyjen tai uusien elokuvien myymiseen. Jotta en sortuisi mainostamiseen, mainitsen vain, että esim. Kalliossa Karhupuiston kupeessa on liike, jossa näyttää myytävän elokuvia muutamalla eurolla.

Ennen kaikkea kuitenkin suosittelisin perusteellista tutustumista kirjastojen kokoelmiin. Paikan päällä kirjastoissahan ei tosiaan yleensä ole kovin laajaa DVD-valikoimaa, koska ne ovat niin suosittuja, että suurin osa on aina lainassa. Mutta kokeilepa HelMet-hakua siten, että valitset etusivulta ( www.helmet.fi ) kohdan "Tarkenna hakua", kirjoita hakukenttään sana elokuvat ja valitse pudostusvalikosta aineistolajiksi DVD-levyt. Saat tulokseksi yli 4300 DVD-elokuvaa, joiden joukosta kyllä löytyy niin romantiikkaa, seikkailua kuin musiikkielokuviakin. Eiköhän niistä kuitenkin löytyisi vähän useampi kuin pari hyvää. Ja varaaminenhan maksaa 50 senttiä kappaleelta, joten kovin kalliiksikaan touhu ei muodostu.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.