Mistä löytäisin lisätietoa aiheena tunneterapia. Olen kiinnostunut koulutuksesta/koulutuksen järjestäjistä ja kirjallisuudesta.

Kysytty
26.4.2016

Mistä löytäisin lisätietoa aiheena tunneterapia. Olen kiinnostunut koulutuksesta/koulutuksen järjestäjistä ja kirjallisuudesta.

Vastaus

Vastattu
29.4.2016
Päivitetty
12.7.2018

Hakusanalla ”tunneterapia” ei näytä löytyvän ainakaan Helmet-kirjastojen valikoimista oikein mitään. Aiheesta näyttäisi kuitenkin olevan tietoa esimerkiksi Antti Pietiäisen teoksessa ”Tunne, antitunne, perimä : johdanto tunteiden dynamiikkaan” (Natura Medicina, 2013) ja Marja-Liisa Veijosen teoksesta ”Luontaisesti terveeksi” (Edico, 2008).

Ilmeisesti tunneterapialla on läheinen suhde vyöhyketerapiaan. Siihen liittyvää koulusta antavia tahoja löytyy Googlella käyttämällä hakusanoja ”vyöhyketerapia” tai ”tunneterapia” ja ”koulutus”. En anna suoraan linkkejä, jotten tulisi mainostaneeksi mitään koulutusta antavaa tahoa. Vyöhyketerapiasta on myös enemmänkin kirjoja kirjastojen valikoimissa.

Sinänsä lienee ehkä syytä muistuttaa, että vyöhyketerapia lasketaan uskomushoitoihin, jotka ovat sairauksien hoidossa tieteellisten tutkimusten mukaan tehottomia. Asiasta kerrotaan esimerkiksi englanninkielisen Wikipedian artikkelissa osoitteessa https://en.wikipedia.org/wiki/Reflexology.

3 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentit

Vastauksen viimeinen kappale oli mielestäni aiheeton lisäys.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.