Miltä sivustolta löytyisi kätevimmin aina kaikki uudet kirjat? Olen Dekkarinettiä käyttänyt, mutta sitä ei nykyisin päivitetä kauhean usein ja moni kirja…

Kysytty
17.12.2014

Miltä sivustolta löytyisi kätevimmin aina kaikki uudet kirjat? Olen Dekkarinettiä käyttänyt, mutta sitä ei nykyisin päivitetä kauhean usein ja moni kirja pääsee ohi silmien!

Vastaus

Vastattu
20.12.2014
Päivitetty
20.12.2014

Yhtä, kaikki kirjauutuudet kokoavaa sivustoa ei valitettavasti taida olla olemassa. Eri kustantajien kotisivuja selailemalla löytää paljon tietoa uusista ja tulevista kirjoista, mutta valitettavasti niistäkään ei löydy kattavaa luetteloa. Suomen kustannusyhdistykseen kuuluvien kustantajien sivuille löytyy linkit yhdistyksen kautta: http://www.kustantajat.fi/#pages/k25/jasenet. Luettelosta puuttuu kuitenkin kustantajia, joten rikoskirjallisuudesta kiinnostuneen kannattaa huomioida lisäksi ainakin CrimeTime: http://www.crime.fi/.

PIKI-verkkokirjastossa on mahdollista tehdä hakuja, jotka kohdistuvat kirjastoon esim. viimeisen viikon, kuukauden, 3 kuukauden, 6 kuukauden tai vuoden aikana hankittua tai saapuinetta aineistoa. Ohjeet löytyvät täältä: https://piki.verkkokirjasto.fi/web/arena/hakuohjeita/-/asset_publisher/….

Kiinnostavia uutuuksia esitellään monissa kirjablogeissa. Kirjasampo.fi-sivustolta löytyy paljon tietoa kaunokirjallisuudesta sekä linkkilista uusimpiin kotimaisiin blogipäivityksiin (http://www.kirjasampo.fi/fi/kirjablogit/uusimmat). Myös Kirjavinkit (http://www.kirjavinkit.fi/) voisi olla hyödyllinen. Fantasiasta ja science fictionista kiinnostuneen kannattaa tutustua Risingshadow-sivuston uutuuslistaukseen (http://www.risingshadow.fi/library/new_books).

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.