Mahtaako kirjastosta löytyä nuottikirjaa jossa olisi oheinen B.B. Kingin biisi. Katselin, että tästä löytyy DVD/CD, mutta haluaisin nuottiversion. Kyse EI SIIS…

Kysytty
13.9.2010

Mahtaako kirjastosta löytyä nuottikirjaa jossa olisi oheinen B.B. Kingin biisi. Katselin, että tästä löytyy DVD/CD, mutta haluaisin nuottiversion. Kyse EI SIIS OLE Gloria Gaynorin (I will survive) biisistä.

[I'LL SURVIVE - B.B. King]
http://www.youtube.com/watch?v=96tw4ZlgrBM

Vastaus

Vastattu
15.9.2010
Päivitetty
15.9.2010

Linkin takaa löytyvä kappale ei ole "I'll survive" kuten sen (virheellinen) otsikointi antaa ymmärtää, vaan toinen B.B. Kingin kappale, "Peace of Mind". Siihen löytyy nuotti HelMet-kirjastosta seuraavista nuottijulkaisuista:

All-American blues. Volume 2: The original blues standards : Music, chords, souvenir photos (http://www.helmet.fi/record=b1001782~S9*fin)

Greatest hits (http://www.helmet.fi/record=b1339983~S9*fin)

I'll survive -kappaleen nuottia ei löydy pääkaupunkiseudun HelMet-kirjastoista eikä muistakaan suomalaisista maakunta- tai tieteellisistä kirjastoista. Sitä ei myöskään ole Yhdysvaltain kongressin kirjaston (The Library of Congress) kokoelmassa tai suurimpien verkkokauppojen (esim. Amazon http://www.amazon.com/, Sheet Music Plus http://www.sheetmusicplus.com/) valikoimissa, eikä muistakaan verkkolähteistä hakemalla löydy mainintaa em. kappaleen nuottiversiosta. Joko se on siis hyvin harvinainen tai sitten kappaleesta ei ole lainkaan olemassa nuottia.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.