Mikähän kirja?

Kysytty

Luen yhtä dekkaria, kotimaista. Tuli mieleeni toinen suomalainen dekkari. Siinä porukka on ulkomailla yhdessä. He menevät rannalle ja uimaan. Yksi hukkuu. Mun mielestä mies hukutetaan, mutten muista miten se onnistui. Kuitenkin siitä alkaa se tarina ja etsiminen, kuka sen teki. Yhtään en muista kenen kirjoittama. Kuuntelin äänikirjana muistaaksein vieläpä.

Vastaus

Vastattu

Olisiko kyseessä ollut Melentjeff, Jaakko:Hukkuneet. Otava, 2017

Takakansi kertoo näin:" Kolme on sarjamurha

Pori. Tukholma. Reykjavik. Kolme tuntematonta ruumista rantavesissä. Jokaisella heistä on taskussaan ilmiselvästi väärän ihmisen henkilöpaperit.

Liittyvätkö tapaukset toisiinsa? Onko miehet hukutettu? Siinä tapauksessa Pohjolan lintukodossa on liikkeellä sarjamurhaaja.

Tukholman rikospoliisin tutkija Annmari Akselsson ja Tampereen rikospoliisin tutkija Paula Korhonen saavat tukea NORDSAn etsivä Kalle Nordinilta, mutta johtolankoja on niukasti. Ja sitten Reykjavikissa katoaa jäljettömiin Islannin tunnetuin miljonääri...

Hukkuneet on kiihkeätempoinen, ajankohtaisiakin aiheita käsittelevä trilleri, jossa mikään ei ole sitä miltä näyttää eikä pahuus aina löydy ilmeisimmästä osoitteesta."

Kirja saattaisi olla myös Pattersson, James Rantahuvila. Tosin se ei ole suomalainen dekkari.

Kuvaus tuo myös mieleen tv-sarjan Lomalla. https://areena.yle.fi/1-929718

 

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.