Katri Vala Kulttuurikeskus avattu Ilomantsissa. Olemme kokoamassa Ilomantsiin pysyvää Katri Vala-näyttelyä vanhan koulun suojiin, jonka tiloissa Katri Vala…

Kysytty
6.7.2009

Katri Vala Kulttuurikeskus avattu Ilomantsissa.

Olemme kokoamassa Ilomantsiin pysyvää Katri Vala-näyttelyä vanhan koulun suojiin, jonka tiloissa Katri Vala toimi opettajana.
Etsimme Katri Valan runokirjoja ja toivomme niitä saavamme myös kirjastojen kautta.

Vastaus

Vastattu
7.7.2009
Päivitetty
7.7.2009

Joensuun seutukirjaston - Pohjois-Karjalan maakuntakirjaston aineistorekisteristä: http://jokunen.jns.fi/?formid=form2 voit katsoa, mitä Katri Valan teoksissa kirjastossa on. Mukana on myös kokoomateoksia, jossa hänen runojaan on julkaistu. Pielinen-tietokannasta näet Ilomantsin kirjaston teokset: http://vk-info.nurmes.fi:8000/Intro?formid=form2 . Valitettavasti emme ainakaan Joensuun seutukirjastossa myy hänen kirjoja, vaan ne ovat osa kokoelmaamme. Antikvariaateista voi olla paremmin saatavissa hänen teoksiaan, internetin kauttakin voit etsiä: http://www.antikvaari.fi/ .

Pohjois-Karjalan Latvavesiltä-kirjailijatietokannassa kirjailija on mukana: ks. http://pkkirjailijat.jns.fi/show.cgi?id=286 . Sieltä löytyvät hänen henkilötietonsa ym.

Olemme huomioineet Katri Valan myös Maakuntakokoelmassa, olemme tallentaneet artikkeliviitteitä koskien häntä. Viitteet löytyvät Käkönen-tietokannasta asiasanahaulla 'Vala, Katri'. Lehtiartikkeleista voi saada kopioita lähimmän kirjaston kautta, ks. http://kakonen.jns.fi/cgi-bin/aineistohaku.cgi

Katri Valasta löytyy tietoa myös Wikipediasta: http://fi.wikipedia.org/wiki/Katri_Vala . Hän mukana myös Itä-Uudenmaan kirjailitiedoissa: http://city.porvoo.fi/maakuntakirjailijat/suo/vala_katri.htm .

7 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentit

Ilomantsissa toimii Katri Valan tie 1:ssä Katri Vala Kulttuurikeskus.
Keskuksessa on Suomen laajin Katri Vala näyttely -Sininen ovi.
Näyttelyn teema vuonna 2010 on:
Katri Vala kääntäjänä.
Näyttely on avoinna 1.6.-31.8.2010 ja muina aikoina tilauksesta.

Katri Vala 110-vuotta näyttely avautuu 1.6.2011.

Katri Valan syntymästä tulee tänä vuonna kuluneeksi 110-vuotta.
Ilomantsin POgostyalla toimiva Katri Vala Kulttuurikeskuksessa on Suomen laajin Katri Vala näyttely. Tämän pysyvän Sininen ovi- näyttelyn teema on vuonna 2011 Katri Vala 110 vuotta.
Näyttely on avoinna 1.6. - 31.8.2011, muina aikoina ryhmille tilauksesta.

Sininen ovi - Katri Vala 110- vuotta näyttely avautuu 1.6.2011.

Kuluvana vuonna tulee kuluneeksi 110-vuotta Katri Valan syntymästä.
Ilomantsissa sijaiseva Katri Vala Kulttuurikeskus keskittää näyttelytoimintansa
Sininen ovi- Katri Vala 110-vuotta teemaan.
Syksyllä 2011 Katri Valan syntymäpäivänä 11.9. pidetään Katrei Valan runoihin keskittyvä Sininen ovi- Katri Vala 110-vuotta runotilaisuus.

Sininen ovi - pysyväksi näyttelyksi

Katri Valan elämää ja runoilijan taivalta esittelevä Sininen ovi näyttely on kehittynyt ja täydentynyt ja muodostaa nyt Katri Vala Kulttuurikeskuksen pysyvän näyttelyn. Näyttelyn ovat rakentaneet Anja ja Pinte Kangas.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.