Haluaisin etsiä tämän viikon studio55 ohjelmasta pätkän, jossa haastateltiin useamman lapsen äitiä. tällä äidille oli syntynyt ensimmäinen lapsi, sitten toinen…

Kysytty
11.5.2012

Hei! Haluaisin etsiä tämän viikon studio55 ohjelmasta pätkän, jossa haastateltiin useamman lapsen äitiä. tällä äidille oli syntynyt ensimmäinen lapsi, sitten toinen joka kuoli, ja sen jälkeen vielä neloset. äiti asuu pohjoisessa. Tämä haastattelu esitettiin alkuviikosta tällä viikolla. En löytänyt kyseistä pätkää. Jos haastattelu löytyy, onko se luettavissa studio.55 sivuilta ja/tai katsottavissa jälkeen päin netistä?

Vastaus

Vastattu
11.5.2012
Päivitetty
11.5.2012

Maanantaina 7.5. Studio55 -ohjelmassa haastateltiin rovaniemeläistä nelosten äitiä, Orvokki Niemistä. Ohjelma on katsottavissa MTV3:n Katsomo-palvelussa. http://www.katsomo.fi/?progId=120415 (vaatii toimiakseen Silverlight-ohjelmiston, jonka voi ladata sivulta).

Studio55:n kotisivuilta löytyy kaksi artikkelia aiheesta:

http://www.studio55.fi/hyvaolo/artikkeli.shtml/1539272/nelosten-aiti-ke…

http://www.studio55.fi/hyvaolo/artikkeli.shtml/1539271

Artikkeleista ilmenee, että Orvokki Nieminen on kirjoittanut kokemuksistaan teoksen "Näen juhannusruusujen kukkivan kauniimmin". Kirja on tilattu Lahden kaupunginkirjastoon. Tällä hetkellä siihen on kolme varausta.

1 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
Asiasanat
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.