tulostus

15 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–15.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Voiko Turun pääkirjastosta skannata ja tulostaa? Mitä se maksaa? Minulla olisi tärkeitä asiakirjoja jotka tarvisi skannausta ja tulostusta, mutta en tiedä… 3473 Turun pääkirjastossa voi todellakin skannata ja tulostaa. Skannaus esimerkiksi omaan sähköpostiin on maksutonta, mutta tulosteista veloitetaan 20 senttiä per tulostesivu. Kaksipuolinen tuloste maksaa siis 40 senttiä. Uuden kirjastotalon alakerrassa oleva Uutistori on erikoistunut näihin palveluihin. Omatoimiskannaus toki onnistuu muillakin osastoilla.
Maksaako teillä tulostaminen? Jos joo, niin paljonko? 571 Espoon kaupunginkirjastossa voit tulostaa enintään 20 sivua = 10 lehteä ilmaiseksi. Voit tulostaa sekä värillisiä, että mustavalkoisia sivuja. Myös kaikenkokoiset kopiot (A4 ja A3) ovat ilmaisia. Isommat kopiomäärät kannattaa tulostaa esim. Yhteispalvelupisteissä tai kaupallisissa kopiopalveluissa. Yhteispalvelupisteessä kopiot maksavat 40 senttiä kappale.
Voiko Entressen kirjastossa ottaa värikopioita? Paljonko se maksaa? 336 Voit ottaa Entressen kirjastossa maksutta 20 värikopiota.
Paljonko A4 mustavalko tulostus maksaa kirjastossa? 562 Espoossa on noin 20 sivun tulostus ja kopiointi ollut maksutonta kesäkuun alusta alkaen. Värillinen ja mustavalkoinen tulostus on toistaiseksi ilmaista.
Onko Espoon kirjastojen tulostinpalvelu käytössä vain normaali aukioloaikojen puitteissa? Eli eikö voi printata omatoimiaikaan? 530 Voit tulostaa myös omatoimiaikana. Tulostus on Espoossa maksutonta pieniä määriä tulostettaessa (max 20 kpl).
Onko kirjastossa mahdollista tulostaa kuva suoraan DVD-levylle? 488 Valitettavasti meillä voi tulostaa vain paperille.
Saako Espoon Kalajärven kirjastossa otettua hyvälaatuisia väritulosteita ja mitä maksaa? 618 Kalajärven kirjastossa voi tulostaa väritulosteita. Hinta 40 snt/sivu sekä a4 ja a3-koko.
Voinko tulostaa kirjastossa ja jos voin miten sen toimii? 1240 Kemin kaupunginkirjastossa on asiakaskäytössä tällä hetkellä kolme tulostinta. Voit käyttää koneita ja tulostimia vapaasti kirjaston aukioloaikoina. Tulostus maksaa 10 senttiä/A4 ja paperit saat palvelutiskeiltä. Tarvittaessa voit kysyä apua henkilökunnalta.
Sivuillanne ei mainita tulostusmahdollisuutta, joten onko Itäkeskuksen kirjastossa mahdollista tulostaa ihan normaaleita (A4) tulosteita? 474 Itäkeskuksen kirjastossa, kuten kaikissa muissakin HelMet-kirjatoissa, on mahdollista tulostaa asiakastietokoneilta sekä mustavalkoisia että värillisiä A4-kokoisia tulosteita. Itäkeskuksen kirjastossa on käytössä ns. itsepalvelunoutotulostus, josta saa kolmen kuukauden sisällä viisi ilmaista tulostetta. Sen ylimenevät tulosteet maksavat 0,40 € / sivu. Voidaksesi tulostaa, sinun täytyy kirjautua asiakastietokoneelle joko kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla tai virkailijan antamilla kertakäyttötunnuksilla, joiden saamiseen sinun täytyy todistaa henkilöllisyytesi. http://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut/Itakeskuksen_kirjasto/…
Mikä on Helsingin kirjasto 10:ssä oleva papercut- ja mobiilitulostus? Kuinka isoja tulosteita saa ja tarvitseeko varata aikaa? 1199 Papercut on itsepalvelutulostusohjelma, jolla voit tulostaa omatoimisesti. Mobiilitulostuksessa voit tulostaa pdf-muotoisia tiedostoja omalta laitteeltasi, läppäriltä tai älypuhelimesta. Sitä varten sinun tarvitsee luoda itsellesi kirjautumistunnus osoitteessa https://print.lib.hel.fi/user kohdassa "Uusi käyttäjä / New User". Saat sähköpostiisi linkin, jonka avulla pääset vahvistamaan tilisi. Lähetä tämän jälkeen tulostettavat tiedostosi osoitteeseen print.helkir@gmail.com. Alla olevassa linkissä on ohje itsepalvelutulostuksen käyttöön, mutta ohjeet löytyvät myös itsepalvelutulostuskoneelta. Itsepalvelutulostuksessa voit tulostaa ilmaiseksi viisi tulostetta kolmen kuukauden aikana. Sen yli menevät tulosteet maksavat 40 snt / sivu. Kirjasto...
Onko mahdollista tulostaa tietokoneelta asiakirjoja Hollolan kirjastossa? 1465 Hollolan pääkirjaston kaikilta työasemilta on tulostusmahdollisuus asiakaspalvelutiskillä olevaan mustavalkolasertulostimeen. Tulosteet maksavat 20 senttiä / sivu. http://lastukirjastot.fi/hollolainternet
Voiko kirjaston tietokoneita käyttää (printtaamiseen) ilman kirjastokorttia? 1744 Hei! Kyllä voi vierailijakortilla tai joillakin harvoilla koneilla, joille ei tarvitse kirjautua. Mutta mielellään pitäisi olla kortti, joka on siis yhteinen Helsingin, Espoon, Kauniaisten ja Vantaan kirjastoille.Tietokoneita voi käyttää vaikka kortilta olisi mennyt lainausoikeus.Printit maksavat 40 senttiä kpl.
Mitä maksaa tulostaminen Turun kaupunginkirjastossa? Miten tulosteet maksetaan? 1328 Turun kaupunginkirjastossa A4:sen tulostaminen maksaa 20 senttiä, A3:sen 40 senttiä. Tulosteet maksetaan neuvontatiskiin. Ne voi maksaa käteisellä tai kortilla.
Onko jossakin Helsinki-Espoo-Vantaa alueen kirjastossa mahdollista tulostaa A2 koon tulosteita? 1118 Tällä hetkellä HelMet-kirjastoista ei löydy A2-tulostimia.
Haluaisin laadukkaan A3-kokoisen väritulosteen. Onnistuuko tämä maksua vastaan Helsingin kirjastoissa? Jos ei, niin onko ehdotuksia mistä tällaisen saisi… 2025 Jos on kyse kirjoittimelta tulostettavasta tulosteesta, A3-kokoa ei suoraan saa tulostetuksi Helsingin kaupunginkirjaston toimipisteissä. Asian voi kuitenkin kiertää siten, että tulostaa A4-kokoisen väritulosteen ja suurentaa sen A3-kokoon värikopiokoneella jossakin seuraavista kirjastoista, joissa se on mahdollista: Etelä-Haaga (http://www.lib.hel.fi/fi-FI/etela-haaga/) Itäkeskus (http://www.lib.hel.fi/fi-FI/itakeskus/) Kontula (http://www.lib.hel.fi/fi-FI/kontula/) Laajasalo (http://www.lib.hel.fi/fi-FI/laajasalo/) Lauttasaari (http://www.lib.hel.fi/fi-FI/lauttasaari/) Malmi (http://www.lib.hel.fi/fi-FI/malmi/) Tuloste maksaa 30 c, kopio samoin, eli hinnaksi tulisi yhteensä 60 c. Ammattitaitoista laadukasta tulostuspalvelua löytyy...